Šova «Netīrās dejas» karstasinīgais pāris strādā kopā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Pēc šova «Netīrās dejas», tā skatītājiem tā arī netapa skaidrs vai kaislīgā Evelīna Šaulīte un salsas dejotājs Ainārs Burcevs ir kopā vai nav. Vai kaislības starp abiem ir rimušas vai tomēr turpinās? Izrādās viņiem nākas tikties vairākas reizes nedēļā, jo abi kopš vasaras strādā vienā darba vietā, raksta skaties.lv.

Kā Skaties.lv atklāj kluba Latvijā populāra nakts kluba pārstāve, kā Ainārs, tā Evelīna šobrīd klubā dabojas kā animatori. Tas nozīmē, ka abi šova varoņi ballīšu laikā iejūtas dažādos tēlos un rūpējas par to, lai atmosfēra pasākuma laikā būtu īpaši krāšņa.

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Lai vai kādas kaislības virmoja šovā «Netīrās dejas» starp abiem dalībniekiem, darbā šova varoņi spējuši atdalīt privāto dzīvi no profesionālās – piedzīvotās emocijas netraucē abiem strādāt kopā. Kā atklāj kluba pārstāve, Evelīna un Ainārs savu darbu darot profesionāli, nejaucot iekšā jūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu