Šova «Pirmā deja» dēļ pāris steidz precēties - kāzas 2 nedēļu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ «STV Pirmā!» šovā «Pirmā deja» piedalījās pāris, kurš nolēma par teju gadu pasteidzināt savu kāzu datumu, lai pagūtu piedalīties šovā un iemācīties neaizmirstamu kāzu deju. Gatis un Klinta ir kopā tikai gadu un bija plānojuši precēties nākamajā vasarā, tomēr nolēma mesties galvu reibinošā piedzīvojumā un divu nedēļu laikā sarīkot savas sapņu kāzas.

Tas viņiem arī lieliski izdevās – un romantiskā ceremonijā restorāna «Annas dārzs» pagalmā ar brīvticības mācītāja Valtera Korāļa svētību pāris iestūrēja laulības ostā. Vakara daļā svinības turpinājās kādā Pierīgas viesu namā, kur tika dejota

arī neskatoties uz saspringto un tikai 10 dienas ilgo mēģinājumu laiku lieliski iestudēta pirmā deja.

Lai arī šova žūrija pozitīvi novērtēja pāra dzīvessparu un Klintas spēju bez priekšzināšanām tik ātrā laikā apgūt sarežģītus dejas soļus, balvu tomēr ieguva Klintas un Gata pretinieki. Turklāt būtiskus sarežģījumus un jautrus brīžus pasniedzējam Kristapam Aleksandrovam mēģinājumu laikā sagādāja fakts, ka Klinta reizumis neatšķīra labo no kreisās kājas. Tomēr par spīti nebūšanām pāra optimisms bija nesagraujams, kas lielisko atklājās arī abu pirmajā dejā.

Klintai un Gatim pretī stājās Ieva un Jānis – pāris, kurš iepazinās pirms sešiem gadiem un audzina meitiņu. Mazā diemžēl pasaulē nāca ar nopietnām veselības problēmām, tomēr, neskatoties uz smagajiem pārdzīvojumiem, gads, ko Ieva ar atvasi pavadīja bērnu slimnīcā, viņu ar līgavaini tikai satuvinājis – Jānis ik dienas abas apciemojis, pierādīdams, ka ir ne tikai mīlošs vīrietis, bet arī gādīgs tēvs. Jaunajam vīram nebija iepriekšējas deju pieredzes, un tas sagādāja nopietnas problēmas pāra horeogrāfam Robertam Stripkānam. Tomēr Jānis spēja tikt galā ar visām problēmām un pierādīt sev, savai mīļotajai un visiem pārējiem, ka šķietami neiespējamais ir paveicams.

Dalība šovā vēlreiz apliecināja, ka Jānis Ievas dēļ gatavs uz jebko – akrobātiskie triki un pārliecinošā performance

pārim nesa uzvaras laurus, un nu abi dosies 1000 eiro vērtā kāzu ceļojumā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu