Jēkabpilī smagi piekauta pašmāju TV šovu veterāne Violeta

Apollo TV
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Latviete Violeta Stepanova vairākkārt piedalījusies dažādos pašmāju TV šovos. Portāls «skaties.lv» ziņo, ka Violeta naktī no 7. uz 8. oktobri Jēkabpilī smagi piekauta.

Incidents noticis Jēkabpils klubā «Cita atpūta», kur Violeta bija devusies kopā ar draugu, māsu un arī viņas draugu. Kompānija labi pavadījusi laiku līdz brīdim, kad pie Violetas pienācis kāds vīrietis un sācis nepieklājīgi rupji izteikties par meitenes dalību TV šovos, kā arī dzēris viņas alkoholu.

Vēlāk, nākot ārā no kluba tualetes, vīrietis viņai pēkšņi uzbrucis un smagi iesitis pa seju. Violeta stāsta, ka visa seju bijusi asinīs.

TV šovu dalībniece steigusies pie māsas drauga, taču pamanījusi, ka arī viņš ārā pie kluba tiek piekauts. Steidzot glābt puisi, trīs vīrieši sākuši sist un spārdīt arī viņu pašu.

Stepanova stāsta, ka šobrīd viņai ir sasitumi pa visu ķermeni, izmežģīta potīte, kā arī pārsists deguns, seja un lūpa.

«Es to tā neatstāšu. Viņiem nāksies maksāt par saviem darbiem,» portālam sacīja Violeta.

Pirms neilga laika jau ziņojām, ka Violeta grasās pamest Latviju un doties labākas dzīves meklējumos uz Dāniju, taču šī gadījuma dēļ viņa to visticamāk vēl nav izdarījusi.

Violeta piedalījusies tādos pašmāju TV šovos kā «Cīnītājs», «TV zvaigzne» un «Lauku sēta».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu