Džonsons būs «YouTube» seriāla producents

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Video vietne «YouTube» uzņems zinātniskās fantastikas seriālus ar pelnošāko aktieri pasaulē Dveinu Džonsonu un filmas «The Bourne Identity» («Borna identitāte») režisoru Dagu Limanu.

«YouTube» pirmdien paziņoja, ka bijušais cīkstonis Džonsons būs producents seriālam «Lifeline» par apdrošināšanas kompāniju, kas savus aģentus sūta nākotnē, lai novērstu klientu nāvi.

Savukārt Limans, kurš uzņēma Breda Pita un Andželīnas Džolijas kinolenti «Mr and Mrs Smith» («Smita kungs un kundze»), uzņems seriālu «Impulse» par meiteni, kura atklāj savu spēju teleportēties. Seriālā spēlēs jaunie aktieri, kurus režisors pamanījis «YouTube» platformā.

Abi seriāli būs skatāmi maksas straumēšanas pakalpojumā «YouTube Red».

«YouTube» satura direktore Sūzana Danielsa izklaides industrijas konferencē MIPCOM atklāja, ka seriālos tikšot izmantoti vairāk nekā miljarda skatītāju atstātie dati. Tādējādi seriālu veidotāji varēs piedāvāt skatītājiem tieši to, ko tie vēlas.

«Mūsu pieeja ir vienkārša - identificēt «YouTube» lielākās zvaigznes un pieprasītākos žanrus, kā arī ieguldīt saturā, ko vēlas redzēt fani. Citiem vārdiem, mēs ļaujam lietotājiem noteikt, kāds būs saturs,» viņa norāda.

«YouTube Red» iznāca 2015.gadā ar populāru «YouTube» satura veidotāju šoviem. Pagaidām tas ir pieejams tikai ASV, Austrālijā un Jaunzēlandē, taču nākamgad iznāks vēl citās valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu