Precētie pret brīvajiem: «aizliegtais auglis», meitene kā valis, šķebinošs saldais

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brīvā meitene Dita ir nopietna un mierīga, taču reizi pa reizei viņai galvā iešaujoties trakas idejas. Meitene necieš meļus, jo tie esot sastopami uz katra stūra. Dita ir gatava izdibināt, kurš no trim puišiem ir brīvs, bet kuri divi - aizņemti.

Pārāk daudz sveču

Randiņš ar brīvo Nauri Ditai šķiet aizdomīgs, jo dzīvoklī viņa pamana daudz sveču, kas liekas nepiemēroti tik aizņemtam puisim. Arī puisim un viņa draugam Dita nešķiet sapņu meitene. Draugs saka, ka šajā situācijā nauda ir svarīgāka par meiteni, tāpēc Nauris neatsakās no vieglprātīgas volejbola spēles, kuras laikā abu jauniešu starpā valda saskaņa. Naura draugs, kas slepus vēro randiņu, pārmet pārlieku kautrību un mudina Nauri atvērties. Pēc randiņa Dita nav pārliecināta par Nauri, bet puiši domā, ka meitene randiņa laikā bijusi pārāk kautrīga.

Aizliegtais auglis un valrieksti, kas apšķebina

Randiņa laikā Dita ar aizņemto Arni ir paņēmusi līdzi «aizliegto augli» (ābolu). Meitene randiņa laikā tajā iekožas un aicina tajā iekosties arī Arni, ja vien viņam nav draudzenes. Vēlāk ar sievu Arnis par «aizliegto augli» vien pasmejas. Randiņš ar puisi Ditai nepavisam nepatīk. Arnis ir gados vecāks, un Ditai nav pa prātam viņa sniegtā muguras masāža. Arī Arnim nepatika masēt Ditu, vēlāk savai sievai viņš atklāja, ka meitene līdzinās valim.

Arī saldais ēdiens izrādās katastrofa, jo saldējumam pievienotie valrieksti meiteni apšķebina…

Mīlestība no pirmā skatiena?

Randiņš ar aizņemto Gundaru ir tas, ko Dita gaidījusi. Puisis ir gan pieklājīgs, gan draudzīgs, gan mīļš. Gundara draudzenei gan šāda idille neiet pie dūšas, un viņa brīvajai meitenei veltī skarbus vārdus. Taču tas neattur Ditu, kas ir jau teju iemīlējusies Gundarā… Dita pēc randiņa jūtas ļoti saviļņota un domā, ka randiņš bijis ļoti foršs.

Fināla satikšanās reizē Dita ir apjukusi un nezina, kuru puisi izvēlēties. Visi puiši šķiet tik pārliecinoši, tomēr meitene izvēlas aizņemto Gundaru. Galu galā šova galveno balvu iegūst Gundars ar draudzeni, bet Dita paliek bešā.

Spēles noteikumi

Atgādinām attiecību spēles «Precētie pret brīvajiem» noteikumus: katrā spēlē brīvā meitene dodas uz trim pārsteigumu pilniem randiņiem ar puišiem. Un ir tikai viens āķis: divi no puišiem būs precēti, bet viens – brīvs! Precētos puišus sievas apmācījušas krāpties un nospraudušas robežas vīru flirtam. Viena sieva nepieļaus pat domu par vīra skūpstu ar svešinieci, cita atļaus vīram nodoties pikantām rotaļām. Pašām sievām nāksies vien sakost zobus un slepus noraudzīties vīru flirtā, bet vai visas izturēs?!

Ja meitene izvēlēsies brīvo puisi, tad abi iegūs vērtīgu naudas balvu – 800 eiro, ja izvēle būs nepareiza un meitene izvēlēsies precēto, tad nauda tiks laulātajam pārim. Īpašs pārsteigums skatītājus gaidīs sezonas noslēguma sērijā, kad spēles noteikumi apgriezīsies kājām gaisā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu