«Vikingi» atgriežas! Vai Ragnārs turpinās dalību seriālā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau 30. novembrī skatītājus priecēs gaidītā seriāla «Vikingi» ceturtās sezonas turpinājums. Ceturtās sezonas pēdējā epizode beidzās ar elpu aizraujošu nobeigumu, neizskaidrojot vai fanu iemīļotais varonis, pārgalvis Ragnārs Lodbroks, turpinās dalību seriāla nākamajās epizodēs.

Arī Triobet bukmeikeri ir iesaistījušies ceturtās sezonas sižeta līniju minēšanā, pēc viņu domām, vikingu karalis Ragnārs, visdrīzāk, arī turpmāk būs redzams seriāla sērijās.

2013. gadā pasauli sāka aizraut seriāls «Vikingi», tā sižets ir balstās uz skandināvu mitoloģijas varoņa Ragnāra Lodbroka gaitām, kas, stāstam attīstoties, no parasta seno skandināvu lauksaimnieka kļuva par vikingu karali un atklāja sirošanas ceļu uz vareno Angliju un Franciju. Ambīciju pilnajam Ragnāram ar vairākiem mēģinājumiem tomēr neizdodas iekarot turīgo Parīzi un iegūt bagātības. Tā vietā viņš zaudē lielāko daļu karaspēka un atbalstītāju. Nespēdams sadzīvot ar zaudējuma slogu, viņš aizbēg no apkārtējo redzesloka, un valdnieka pienākumu pildīšanu pārņem viņa dēli. Lai gan pagājuši vairāki gadi, ceturtās sezonas pēdējā epizode beidzas ar Ragnāra ierašanos ciemā. Ļaujot vien skatītājiem minēt, vai aizvainotie un asinskārie vikingi izlems nogalināt savu bijušo varoni, kas pēc seriāla sižetā piedzīvotā nebūtu nekas pārsteidzošs. Seriāla uzticīgākos skatītājus nomoka doma, vai seriāla varonis joprojām turpinās vikingu gaitas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu