Tramps nav sajūsmā par Boldvina parodiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps ne reizi vien ir kritizējis populāro skeču šovu «Saturday Night Live». Arī pagājušo sestdien viņam nav gājusi pie sirds Aleka Boldvina (Alec Baldwin) parodija. «Tas nav smieklīgi,» Tramps tvītoja pēc raidījuma.

Atbildi parādā nepalika arī Boldvins, kurš atbildēja, ka pārstās parodēt Trampu, ja jaunievēlētais ASV prezidents publiskos savu nodokļu deklarāciju.

Atgādinām, ka Tramps tika un tiek kritizēts par atteikšanos priekšvēlēšanu kampaņas gaitā publicēt savu nodokļu deklarāciju. «New York Times» priekšvēlēšanu laikā publicēja informāciju, ka Tramps 1995. gadā deklarējis zaudējumus 916 miljonu dolāru apmērā, kas viņam, iespējams, ļāva gadiem ilgi likumīgi izvairīties no nodokļu nomaksas.

Noskaties jaunāko etīdi, kurā tiek parodēts Tramps. Tiek apspēlēts fakts, ka Tramps retvītojis kāda 16 gadus veca jaunieša tvītu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu