Zombijsāgas «Staigājošie miroņi» 7.sezona ekrānos atgriezīsies februārī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc Ziemassvētku pārtraukuma populārā zombijsāga «Staigājošie miroņi» ar jaunām 7.sezonas sērijām televīzijas ekrānos atgriezīsies 2017.gadā 13.februārī, informē seriāla ekskluzīvais izplatītājs, televīzijas kanāls «FOX». Kanālā «FOX» jaunās sērijas būs redzamas uzreiz pēc pirmizrādes ASV kabeļtīklā AMC.

Seriāla «Staigājošie miroņi» 7.sezonas otrajā daļā būs astoņas sērijas, kuras vairāk nekā 200 miljoni «FOX» kanāla skatītāju 125 valstīs redzēs teju uzreiz pēc to pirmizrādes ASV AMC kanālā svētdien, 2017.gada 13.februārī.

Labāko oriģināla satura izklaides piegādātāju starptautiskajai auditorijai – televīzijas kanālu «FOX» - ar AMC saista cieša sadarbība jau vairāku gadu garumā: kopīgi tiek veidoti populāru seriālu scenāriji, savukārt 2010.gadā notika pirmā vienlaicīgā globālā pirmizrāde.

Pēc Roberta Kirkmana komiksu sērijas «Staigājošie miroņi» motīviem tapušais seriāls par notikumiem postapokaliptiskajā pasaulē jau piekto sezonu ir viens no starptautisko reitingu rekordistiem, tostarp 7.sezonas pirmizrāde pie televizoru ekrāniem pulcēja vairāk nekā 17 miljonus cilvēku.

Jau ir zināms, ka 2017.gadā skatītāji varēs vērot ne vien septītās, bet arī astotās sezonas sērijas, tādējādi turpinot sekot policijas virsnieka Rika Graima (Endrjū Linkolns) grupas gaitām, kas meklē patvērumu un cīnās par drošību.

Seriāla «Staigājošie miroņi» izpildproducenti ir Skots Gimpls, Roberts Kirkmans, Geila Enna Hērda, Gregs Nikotero, Deivs Alperts un Toms Luiss.

Skaties seriāla «Staigājošie miroņi» 7.sezonas jaunās sērijas televīzijas kanālā «FOX» no 2017.gada 13.februāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu