«Showtime» prezidents: «Tvinpīkas» turpinājums ir Linča «tīra heroīna versija»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») turpinājums ir režisora Deivida Linča «tīra heroīna versija», pirmdien paziņojis telekanāla «Showtime» prezidents Deivids Nevinss. Plānots, ka «Twin Peaks» jaunās sezonas pirmā sērija, kas būs divas stundas gara, tiks demonstrēta šā gada 21.maijā «Showtime». Seriāls tiks demonstrēts arī Lielbritānijas telekanālā «Sky Atlantic».

Seriāls tiks demonstrēts reizi nedēļā un sezonā būs kopumā 18 sērijas, atklāja Nevinss.

Jaunajā sezonā atgriezīsies galvenās lomas - Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera - tēlotājs Kails Maklahlans, kā arī oriģinālo sezonu aktieri Deivids Duhovnijs, Rejs Vaiss un Šerilina Fenna.

Jaunpienācēju vidū ir aktieri Maikls Cera un Amanda Seifrīda, industriālā roka grupas «Nine Inch Nails» dalībnieks Trents Reznors, Džesika Šora, Džeina Levija, Ešlija Džada un Ričards Čamberleins.

Seriālā filmēsies arī britu aktrise Naomi Votsa un grupas «Pearl Jam» dziedātājs Edijs Veders.

Lai gan jaunās sezonas saturs tiek turēts noslēpumā, daži sižeta pavērsieni ir tapuši zināmi.

Grāmata «The Secret History of Twin Peaks» («Tvinpīkas slepenā vēsture»), kuru sarakstījis seriāla līdzautors Marks Frosts, atklāj, ka jaunajā sezonā pēc Kūpera izmeklēšanas FIB rīcībā nonāks kaste ar visiem lietas dokumentiem un kādai FIB aģentei tiks uzticēts izanalizēt šos materiālus un izpētīt visu, kas saistīts ar dīvaino pilsētiņu.

Veicot šo uzdevumu, aģente atklās Tvinpīkas iedzīvotāju noslēpumus, kā arī pētīs Kūpera ziņojumus, kas kopš izmeklēšanas ir pazudis.

Nevinss sīkāku informāciju par jaunās sezonas saturu neatklāja, vien sacīja, ka "šī "Twin Peaks" versija ir "Deivida Linča tīra heroīna versija".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu