Noskaties! Publicēts jauns «Tvinpīkas» kaceklis

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Publicēts jauns seriāla «Tvinpīka» («Twin Peaks») kaceklis, kurā redzams aģenta Kūpera lomas atveidotājs Kails Makhlakans (Kyle MacLachlan). Noskaties!

Režisora Deivida Linča seriāla turpinājums uz ekrāniem iznāks jau maijā. Plānots, ka «Tvinpīkas» jaunās sezonas pirmā sērija, kas būs divas stundas gara, tiks demonstrēta 21. maijā «Showtime». Seriāls tiks demonstrēts arī Lielbritānijas telekanālā «Sky Atlantic».

Seriāls tiks demonstrēts reizi nedēļā, un sezonā būs kopumā 18 sērijas.

Jaunajā sezonā atgriezīsies arī oriģinālo sezonu aktieri Deivids Duhovnijs, Rejs Vaiss un Šerilina Fenna. Jaunpienācēju vidū - aktieri Maikls Cera un Amanda Seifrīda, industriālā roka grupas «Nine Inch Nails» dalībnieks Trents Reznors, Džesika Šora, Džeina Levija, Ešlija Džada un Ričards Čamberleins. Seriālā filmēsies arī britu aktrise Naomi Votsa un grupas «Pearl Jam» dziedātājs Edijs Veders.

Lai gan jaunās sezonas saturs tiek turēts noslēpumā, daži sižeta pavērsieni ir tapuši zināmi.

Grāmata «The Secret History of Twin Peaks» («Tvinpīkas slepenā vēsture»), kuru sarakstījis seriāla līdzautors Marks Frosts, atklāj, ka jaunajā sezonā pēc Kūpera izmeklēšanas FIB rīcībā nonāks kaste ar visiem lietas dokumentiem un kādai FIB aģentei tiks uzticēts izanalizēt šos materiālus un izpētīt visu, kas saistīts ar dīvaino pilsētiņu. Veicot šo uzdevumu, aģente atklās Tvinpīkas iedzīvotāju noslēpumus, kā arī pētīs kopš izmeklēšanas pazudušā Kūpera ziņojumus.

Atgādinām, ka oriģinālā seriāla uzņemšana sākās 1989. gadā Vašingtonas štata pilsētiņu Nortbendas, Snokvalmijas un Folsitijas apkārtnē. Kā savulaik atzinis scenārija autors Marks Frosts, filmas ideja viņam radās, ēdot brokastis vietējā kafejnīcā, bet sižets izauga no stāsta par neatklātu kādas skolnieces slepkavību un lietu izmeklējošā detektīva pazušanu.

Sākumā seriāla nosaukums bija iecerēts kā «The Northwest Passage», tomēr vēlāk Fosts nolēma, ka pilsētai, kurā norisinās filmas notikumi, jāatrodas starp diviem kalniem. Tādā veidā dzima nosaukums «Twin Peaks», kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē «Dvīņu virsotnes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu