Prognozē seriāla «Ugunsgrēks» pēdējās sezonas notikumu gaitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iemīļotā seriāla «Ugunsgrēks» pēdējās sezonas noslēgumu piedzīvosim jau pavisam drīz, šā mēneša beigās. Seriāla pirmā sezona parādījās 2006.gadā, tolaik zināma kā «Neprāta cena», un kopš 2009.gada tas mums zināms kā «Ugunsgrēks». Par spīti daudzajiem negatīvajiem komentāriem par seriāla ziepju operas cienīgajiem notikumiem, tas daudzu gadu garumā bijis nepārspēts reitingu pavēlnieks, un tajā filmējušies liela daļa labāko un atzinību ieguvušo latviešu aktieru.

Sezonas pēdējā sērija skatītājus šokēja. Tika atklāts, ka Grīnberga slepkava ir Pētersonu viesnīcas apkopēja Magda. Satraucoši notikumi norisinājās arī Āboltiņu viesnīcā, Evas dzīvesbiedra un Āboltiņu viesnīcas īpašnieka Gata bijusī mīļotā Dana atrodas uz dzīvības un nāves robežas. Tāpat skatītāji tika atstāti neziņā par to, vai Sandijas pastrādātie noziegumi tika veikti šizofrēnijas iespaidā, vai tomēr slimība tiek tēlota, lai izbēgtu no atbildības. Sezonas noslēgumā Vadims Felzenbahers, vietējā kazino īpašnieks, paziņoja, ka no Āboltiņu ģimenes pēcteces Sandijas iegādājies viesnīcu.

Skatītājiem tika atklāts, ka Grīnberga slepkava ir apkopēja Magda, kura uzsvēra, ka to esot izdarījusi aizsargājoties. Triobet bukmeikeri paredz, ka pastāv 65% varbūtība, ka Magda saņems nosacītu sodu. Bukmeikeri norāda, ka pastāv 35% iespējamība, ka Magdai tiks piespriests cietumsods.

Savukārt Eva, vēloties apkaunot Danu, noorganizēja preses konferenci, lai pavēstītu medijiem par sāncenses pagātnes nodarbošanos. Dana, nespējot izturēt spriedzi, izdzēra krietnu medikamentu devu. Tomēr Triobet bukmeikeri mierina entuziastiskos skatītājus, prognozējot, ka pastāv 76% iespēja, ka Dana izdzīvos.

Sandija tiek uzskatīta par vaininieci vairākos noziegumos, kuru pamatā, iespējams, bijusi viņas slimība, šizofrēnija. Gatis, Sandijas tēvs, uzskata, ka pastāv iespēja, ka Sandijai par pastrādātajiem noziegumiem netiks piespriests cietumsods, bet gan piespiedu ārstēšanās psihiatriskajā klīnikā. Triobet bukmeikeri uzskata, ka pastāv 63% varbūtība, ka Sandijai sods būs jāizcieš cietumā, bet 37% iespējamība, ka Sandijai tiks piemērota piespiedu ārstēšanās psihiatriskajā klīnikā.

Tikmēr Vadims Felzenbahers Āboltiņu ģimenes viesnīcas īpašniekiem paziņoja, ka viņu viesnīcu viņš esot iegādājies no Sandijas. Bukmeikeri paredz, ka 17.sezonas beigās pastāv 35% varbūtība, ka viesnīca joprojām būs Felzenbahera īpašumā. Tomēr ticamāks iznākums, 65% iespējamība, ka viesnīcas īpašuma tiesības tiks atgrieztas likumīgajiem īpašniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu