«Īstie veči» sāks otro sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Īsta Latvijas veča dzīves moto, guļot ar saviem 100+ kilogramiem dīvānā, ir «kečups, majonēze, kečups»! Un ja vēl blakus čipsu paka un alus pudele un pa teļuku rāda futeni… Tev ir iespēja to mainīt un ieraudzīt spogulī sportisku, aktīvu sieviešu mīluli.

Realitātes šovs Īstie veči piedāvā iespēju pieciem Latvijas vīriešiem uzlabot savu fizisko formu un veselību, atgūt pašapziņu un šarmu, kā arī iegūt jaunus draugus un atbalstītājus. Astoņas nedēļas vīri profesionāļu vadībā sportos, mācīsies veselīgi ēst, mēģinās saprast katrs sevi un kļūt par komandu. Viņu uzdevums - kļūt sportiskiem un šarmantiem – īstiem večiem.

Šajā šovā uzvarētāji ir visi Īsto veču dalībnieki – pozitīvas izmaiņas veselībā, izskatā, attiecībās un dzīvē kopumā! Šī balva taču ir tieši tava pieteikuma vērta, vai ne?

Iepriekšējā sezonā veči pierādīja – ja grib, tad var! Un, ja kādā brīdī negrib, tad uzticamie cīņu biedri var palīdzēt noticēt, ka vari! Viņi visi pieci kļuva par lielisku komandu, mainīja savus ieradumus, iemācījās noticēt sev un kopā nometa gandrīz 100 kilogramus!

Šogad pirmo reizi skatītājiem būs iespēja piedalīties dalībnieku atlasē, iebalsojot atlases pusfinālā četrus savus favorītus!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu