Galkins TV šovā izceļas ar zināšanām par Rīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī sankciju dēļ Krievija arvien dziļāk slīgst nabadzībā, nemainīgi populāra Krievijas TV ir spēle «Kurš grib kļūt miljonārs?» («Кто хочет стать миллионером?»). Protams, visi vēlas par tādiem kļūt! Nesenākajā šovā piedalījies mums labi pazīstamais humorists, popdīvas Allas Pugačovas vīrs Maksims Galkins. Viņš sacentās ar raidījuma vadītāju Dmitriju Dibrovu (Дмитрий Дибров).

Tas, ka Galkins un Pugačova vasarās bieži dzīvo Jūrmalā, šoreiz palīdzējis humoristam izcelties šovā. Kad šova vadītājs Galkinam uzdeva jautājumu (no 32:07 min) par Rīgu, proti - kāda personāža dzimšanas dienu atzīmē Rīgā – Jaunielā, Galkins atbildēja, ka Šerloka Holmsa dzimšanas dienu.

Zināms, ka Rīgā padomju gados tika filmēts populārais kinoseriāls par Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumiem. Galkins arī zināja, ko latviski nozīmē vārds «iela».

Galkins šovā nopelnīja 6500 eiro jeb 400 000 Krievijas rubļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu