«Es mīlu tevi, Latvija!» uzvar Valtera komanda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

19. februāra vakarā TV3 atklāja pavasara lielo svētdienas šovu «Es mīlu tevi, Latvija!», kura vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet komandu kapteiņu lomās iejūtas Jana Duļevska un Valters Krauze. Atklāšanas raidījums soli pa solim ļāva labāk iepazīt Latviju, par kuru skaistākas zemes pasaulē nav. Pēc draudzīgas un karstas cīņas ar viena punkta pārsvaru uzvarēja Valtera komanda.

«Es mīlu tevi, Latvija!» 3. sezonas atklāšanas raidījumā Valtera komandā bija Dailes teātra aktieri Gints Andžāns un Indra Briķe, kā arī dziedātāja Ieva Kerēvica. Savukārt kopā ar apburošo Janu par Laimas šokolādes pulksteni cīnījās dziedātāja, «Izklausies redzēts» 3. sezonas fināliste Rūta Dūduma, radoša personība Arstarulsmirus un populārās grupas «Prāta Vētra» ģitārists Jānis Jubalts.

Šovakar skatītāju rindās bija redzami arī pozitīvā šova «Īstie veči» 1. sezonas dalībnieki: Jānis Mednis, Uldis Grīnbergs, Aivis Janauskis un Raimonds Mikšis, kuri bija ieradušies kopā ar savu ģimeni un aizrautīgi atbalstīja spēles dalībniekus. Pēc veiksmīgi aizvadītas «Īsto veču» 1. sezonas šobrīd ir plaši izsludināta pieteikšanās jaunajai sezonai, kurai var pieteikties vīrieši, kas vēlas uzlabot fizisko formu un veselību, aizpildot anketu portālā Skaties.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu