Kas notiks ar Helēnas garderobi pēc «UgunsGrēka» beigām?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Septiņu gadu laikā «Ugunsgrēka» filmēšanas laukums ir «apaudzis» ar dažādām mantām, bet viena no bagātākajām šajā ziņā ir Zanes Daudziņas atveidotā Helēna. Viņai ir varenākā garderobe starp visiem tēliem, bet – kā pie tā visa tikusi un ko ar to iesākt pēc lielā finālā? Portāls Skaties.lv jautāja viņai pašai.

Z. Daudziņu nereti sociālajos tīklos uzrunā seriāla fanes ar jautājumu, kur iegūts kāds no aksesuāriem. «Man pēc kādas sērijas «Facebookā» rakstīja meitene, kura redzējusi vienu somiņu, un doma par tādu tagad viņai neliek mieru,» atceras aktrise.

http://skaties.lv/

Ne vienmēr visi apģērbi ir no zīmolu saraksta, kas atbalsta «UgunsGrēku». «Seriālā redzētās somiņas dēļ meitene izstaigājusi visus veikalus, kur šie «brendi» meklējami, un nav atradusi. Tomēr noslēpumus, kur atrodam visus tos skaistos priekšmetus, parasti neatklājam,» viltīgi saka Daudziņa, kura uzskata, ka ir jāpatur tā ilūzija, ka viss ir no smalkākajiem ārzemju zīmoliem.

To, cik tādu ir kopumā, aktrise nespēj nosaukt. «Aksesuāru skaits jau sen ir zudis, jo nereti tie mēdz pārceļot no viena tēla pie otra, kā arī tiek pirkti klāt vēl un vēl un sāk krāties kastēs,» stāsta Z. Daudziņa.

Ko pēc tam iesākt ar to visu, Zane Daudziņa var tikai minēt. «Varbūt jātaisa izsole? Saziedoto naudu varētu iedot jauna, augstvērtīga seriāla izveidei vai kādam pamestu bērnu atbalsta fondam,» tā aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu