Latvijā tiks filmēts pasaulslavenais «X Faktors»! Dalībnieku atlase jau drīzumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rudenī TV3 priecēs un izklaidēs miljoniem skatītāju mīlestību ieguvušais šovs «X Faktors», raksta Skaties.lv. Jau pavasarī tiks izsludinātas reģionālās atlases Latvijas lielākajās pilsētās, lai līdz rudenim atlasītu pašus labākos dziedātājus no visas Latvijas.

«X faktors» ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai.

Pasaules pieredze rāda, ka «X Faktora» dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Starp spožākajiem «X Faktora» veiksmes stāstiem, kuri ieguvuši pasaules slavu pēc dalības šovā, var minēt tādus vārdus kā «One Direction», Džeimss Arturs (James Arthur), Leona Luisa (Leon Luiss).

Šovs ar lieliem panākumiem startējis arī Lietuvā kanālā TV3 – mēs lepojamies ar kolēģu sasniegumiem un esam droši, ka arī Latvijā šova panākumi būs spoži,» pārliecināta «MTG TV Latvia» vadītāja Baiba Zūzena.

«X Faktors» ir pasaules mēroga augstākā līmeņa šovs – sākot no priekšnesumu kvalitātes, dalībnieku profesionalitātes attīstīšanas līdz specefektiem un skatuves dekorācijām. Īstenot šovu Latvijā «MTG TV Latvia» būs izaicinājums, ko ļaus paveikt plašā un veiksmīgā līdzšinējā pieredze.

Precīzāka informācija par realitātes šova nosacījumiem un žūriju tiks atklāta, tuvojoties šovam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu