4 draudzeņu draudzība jaunajā seriālā «Uzvarētājas & zaudētājas»

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā seriāla «Uzvarētājas & zaudētājas» galvenās varones Dženija, Frānsisa, Sofija un Beka ir skolas laika draudzenes, kuras tika apceltas, tāpēc uz salidojumu viņas dosies ar vislielākajām bailēm. Salidojuma vakarā mainīsies viss – viņas ne tikai atriebsies populārākajai skolas meitenei, bet arī laimēs loterijā iespaidīgu naudas summu!

Dzīvojiet līdzi draudzībai un dzīves īstās vērtības meklējumiem jaunajā Austrālijas seriālā «Uzvarētājas & zaudētājas» no 22. marta darbdienās 18.00 Kanālā 2!

Kā nauda izmainīs meiteņu dzīvi?

Iepazīstiet seriāla «Uzvarētājas & zaudētājas» (Winners & Losers) varones! Tumšmate Dženija ir optimistiska apalīte, necieš darbu un priekšnieku. Beka ir joprojām Dženijas labākā draudzene, kura vada savu kosmētikas salonu un ļoti cer drīzumā apprecēties ar draugu, taču kāpēc viņš izvairās? Blondīne Frānsisa arī skolā tika apcelta, saukta par lesbieti, bet tagad ir darbaholiķe – juriste. Savukārt Sofija – visgudrākā no visām, bet strādā par fitnesa treneri. Savulaik Dženija gribēja kļūt par ārsti, bet pieļāva kļūdu, ko pati sev nepiedod.

Dženija, Frānsisa, Sofija un Beka saņem ielūgumu uz savas vidusskolas klases 10 gadu salidojumu no populārās un izskatīgās Tifānijas Tērneres, kura viņas skolas laikā apsmēja. Atceroties tā laika šausmīgās sajūtas, meitenes ar lielām bažām skatās uz salidojuma apmeklēšanu, tomēr tik ļoti gribas satikties! Viņas pārvar skolas laiku bailes un apmeklē salidojumu. Kāda būs atkalredzēšanās ar klases populārāko meiteni, kas viņu dzīvi agrāk padarīja nožēlojamu? Kas būs mainījies meiteņu dzīvē 10 gadu laikā – vai būs īstenota veiksmīga karjera un satikts mīļotais cilvēks, vai arī joprojām tiks uzskatītas par skolas lūzerēm? Lai nu kā, salidojuma vakars četru draudzeņu dzīvē mainīs visu, jo pēc ballītes iegādātās loterijas biļetes atnesīs laimestu! Beka, Frānsisa un Sofija priecājas par savu iespaidīgo loterijas laimestu, bet Dženija dusmojas, jo viņa ir palikusi tukšā. Vai draudzenes būs gatavas dalīties? Nopirktā loterijas biļete atklās patiesību – kāpēc laime nav miljonos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu