Pirmizrāde vienam no visdārgākajiem Krievijas seriāliem «Mata Hari»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no 20 marta Pirmajā Baltijas kanālā (PBK) grandiozākā šīs sezonas pirmizrāde - 12 sēriju filma «Mata Hari». Tā vēsturiska drāma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, – stāsts par pasaules slavenāko «spiedzi» Matu Hari, kur dzimusi kā Margarēta Ģertrūde Zelle nelielā Nīderlandes pilsētiņā. Stāsts ir par neparasto kurtizāni, par turīgāko kārdinātāju, par eksotisko dejotājas dzīvi, par spiedzi un dubulto aģenti. Stāsts ir par mīlestību un nolemtību.

«MATA HARI» ir starptautisks projekts, kura producentu lomā ir Pirmais kanāls (Krievija) un INTER (Ukraina). Galvenās varones loma ir uzticēta vienai no šarmantākajām franču aktrisēm Vainai Džokantei, kura ir plašāku atpazīstamību iemantoja pēc kino lomām filmās «99 franki» un «Izvirtulis». Televīzijas filmā «MATA HARI» filmējušās arī pasaules slavenības Džons Korbets («Sekss un lielpilsēta»), Ritgers Hauers («Rituāls»), Kristofers Lamberts («Kalnietis»), Žerārs Depardjē, Rade Šerbedžija («Nolaupītā 2») un arī krievu aktieri Maksims Matvejevs, Svetlana Hodčenkova («Vikings». «Klasesbiedrenes»), Aleksejs Guskovs, Ksenija Rapoporta, Viktorija Isakova, Aleksandrs Petrovs un daudzi citi.

Foto: publicitātes

Projektam tika piesaistīti atzīti un pieredzējuši režisori Deniss Berijs (iepriekš strādājis pie filmām «Hloja», «Kalnietis», «Zvaigžņu vārti SG-1»), Džuliuss Bergs (Julius Berg) («Falco», «Profilage», «Le Chanson du dimanche») un Olga Rjašina. Savukārt filmas operators-scenogrāfs ir Oļegs Lukičevs («Īssavienojums», «Jurģi»).

Kino producents Vladislavs Rjašins (Star Media): «15.oktobrī apritēs tieši 100 gadi kopš Margarētes Zelles jeb Matas Hari nāves. Viņu sodīja ar nāvi nošaujot 1917. gada 15 oktobrī. Bet nu viņa atkal ir dzīva, viņa atkal dejo, viņa atkal ir uz ekrāna un, ne mazāk svarīgi, viņa atkal ir cilvēku sirdīs. Un skatītāji viņu tieši tādu arī ieraudzīs. Viņu ir atveidojušas daudzas pazīstamas aktrises kino. Tikai tagad viņu atveidos Vaina Džokante, un viņas tēlā ir kaut kāda sava veida maģija.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu