90. gadu seksa simbols Donna Beiža savos 59 aizvien vēl iekārojama un dejo izģērbjoties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brazīliešu seriāls «Donna Beiža» (uzņemts 1986. gadā) līdz mūsu TV ekrāniem kā jutekliska eksotika nonāca deviņdesmitajos gados, kad viss, kas skaitījās «ārzemju», šķita apbrīnas vērts. Domājams, galvenās lomas tēlotāja Maite Proensa tolaik nepieredzējušam latviešu TV seriālu skatītājam paliks atmiņā uz mūžu, jo viņas tēlojums lika pie ekrāna šokā atvērties mutei... Kur gan vēl varēja redzēt kailus dabas dotumus balta zirga mugurā vai skaistuli kailu mazgājamies ūdenskritumā? Jā, deviņdesmito ziepju operas seksa simbols Latvijā bija dzimis! Kā aktrisei, kas, starp citu, ir arī «Playboy» modele, klājas šodien?

Donnas Beižas laiks

Sižets: Jaunu meiteni vārdā Beiža nozog pirms kāzām. To licis izdarīt kāds kungs, kas metis uz viņu acis. Beiža kļūst par viņa mīļāko, bet ar vienu noteikumu – par katru nakti viņš tai dāvinās dārglietas. Paiet laiks, un vecais kungs mirst, bet radinieki nabaga meiteni padzen. Beiža atgriežas mājās pie mīļotā, kurš jau sen ir apprecējies. Visi viņu apsmej un sauc par prostitūtu. Tad viņa nolemj atvērt publisko namu «Beiža». Ieeja šajā namā maksā lielu naudu, bet viņa, ejot cauri visiem, pati izvēlas sev mīļāko šim vakaram. Visi, kas ir tikuši Beižas gultā, kļūst atkarīgi no viņas. Tādēļ viņi nāk atkal, atkal un atkal, lai varētu iegūt mīlas nakti. Tikai viņas bijušais mīļotais nekādi nevar tikt iekšā šai namā. Izrādās, viņš krāj ģimenes naudu, lai varētu reiz nopirkt Beižas mīlestību.

Šīs košās un jutekliskās lomas tēlojumam tika izvēlēta brazīliešu aktrise Maite Proensa (dzimusi 1958. gadā), kura tolaik bija tikai 28 gadus veca. Šī loma atnesa viņai slavu ne tikai Brazīlijā, bet arī citās pasaules valstīs.

Īpaši jaunās aktrises drosme pilnīgi kailai balta zirga mugurā izjāt cauri ciemam - šī aina daudziem paliks atmiņā uz mūžu.
Foto: ekrānšāviņš

Alguns meses atrás fez 30 anos de 'Dona Beija' um dos grandes sucessos da Maitê. ? #RedeManchete #DonaBeija #Maiteproenca #Diva

A post shared by Fã Clube Maitê Proença ? (@maite_proenca) on

Maite Proensa šodien - rakstniece, Playboy modele, TV seja

Maite Proensa visu šo laiku ir darbojusies dažādās jomās - gan kā Playboy modele un šova dejotāja, gan arī sarakstījusi divas grāmatas un pazīstama kā TV šovu seja.

Foto: publicitātes

Lūk, video, kur aktrisei nav problēmu savos

tolaik 57 gados pieņemt izaicinājumu un dejojot četru vīriešu priekšā izģērbties.

Šobrīd Maite dzīvo viena, pēc 12 gadu laulības viņa izšķīrās no vīra, meitas Marijas tēva Paulo Marino. Lai vai kā, atzīsim, ka brazīliešu aktrise izskatās lieliski - gluži kā mūsu pašmāju skaistule Agnese Zeltiņa, kurai skaistums ir gēnos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu