Noskaties, kā Ralfs taisa tiltiņu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jestrajā ģimenes spēlē «Izaicini zvaigzni» Akmentiņu-Smildziņu ģimene uz jautru kauju izsauks mūziķi Ralfu Eilandu. Ralfiņš ne tikai apēdīs spēles atribūtus, bet arī taisīs tiltiņu! Tās būs pavisam neprātīgas sacensības, sīva konkurence un liela brēka! Ralfa iecienītāko spēļu vidū ir «Monopols», tāpat mūziķis labprāt uzspēlē šahu un kārtis. Taču citās spēlēs gan Ralfiņam neveicas tik labi: «Spēlē «Alias» vienmēr zaudēju un man ļoti žēl tā cilvēka, kas ir ar mani pārī.»

«Man padodas durakus spēlēt, jo zoli un pokeru es nemāku,» šova lakā atklās Ralfs Eilands. Nepalaid garām aizraujošo dueli ģimenes spēlē «Izaicini zvaigzni» jau rīt, 25. martā, «hobiju sestdienā», plkst. 19:00 tikai kanālā 360TV!

SALDUMMĪLIS RALFS EILANDS APĒD SPĒLES ATRIBŪTUS

Izrādās, mūziķis Ralfs Eilands ir arī īsts saldummīlis un skolas garajos starpbrīžos mēdzis našķoties ar konfektēm un čipsiem. Arī spēles «Izaicini zvaigzni» asprātīgajā uzdevumā «Neredzamie saldumi» viņš nespēs turēties pretim kārdinājumam un apēdīs teju visus spēles atribūtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu