Plastiskās ķirurģijas upuri satiekas šovā «Sagraizītie»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Neglīti un sāpināti ir plastiskās ķirurģijas upuri, kuru iecere par lielākām krūtīm, izteiksmīgākām lūpām vai skaistāku degunu piedzīvojusi pilnīgu izgāšanos. Šovs «Sagraizītie» ir viņu pēdējā cerība iegūt skaistu izskatu!

No defekta par efektu

Divi pieredzes bagāti plastiskie ķirurgi Terijs Dubrovs (Terry Dubrow) un Pols Nasifs (Paul Nassif) šova Sagraizītie (Botched) ietvaros tiksies ar cilvēkiem, kuri ir kļuvuši par plastiskās ķirurģijas upuriem, un centīsies defektu pārvērst par efektu. «Pirmā būtiskā lieta, apsverot veikt plastisko operāciju, ir pārbaudīt sertifikātu, kas apliecina, ka izvēlētajam speciālistam ir tiesības praktizēt ķirurga profesijā. Savas karjeras laikā esmu pieredzējis daudz gadījumu, kuros acīm redzams neprofesionālu cilvēku rokraksts, kas ir skumji, tāpēc cilvēkiem jābūt uzmanīgiem. Savukārt otrā – apzināties, ka plastisko operāciju veikšanai ir robežas. Nevar visu ķermeni mākslīgi pārveidot, pārāk liela iejaukšanās ķermenī var vēlāk radīt milzīgas komplikācijas. Tas, ar ko nodarbojamies, nav dabisks process, tāpēc ir svarīgi sajust brīdi, kad ir gana,» saka T.Dubrovs.

Pirmajā raidījumā abi ķirurgi tiksies ar trīs dažādiem cilvēkiem. Iepazīsiet sievieti – fotogrāfi, kuras krūtis neveiksmīgas plastiskās operācijas rezultātā ir kļuvušas par vienu veselu, aktrisi, kura ir sava perfektā deguna meklējumos, kā arī ieraudzīsiet vīrieti – lelli, kas, iespējams, daudziem atgādinās Bārbijas izredzēto Kenu.

Abi ķirurgi iepriekš redzēti TV šovos

P.Nasifs ir rinoplastikas jeb skulpturālās deguna korekcijas speciālists, kurš ir arī vairāku estētisko plastiskās ķirurģijas asociāciju biedrs. Kanāla 2 skatītāji ķirurgu iepriekš būs manījuši šovā Īstās mājsaimnieces. Beverlihilsa (The Real Housewives of Beverly Hills), kur viņš trīs sezonu garumā piedalījās kopā ar savu nu jau bijušo sievu Adrianu Malūfu. Savukārt otrs ķirurgs T.Dubrovs kopā ar sievu Heteri ir piedalījies šovā Īstās mājsaimnieces. Orindža (The Real Housewives of Beverly Hills). Šī nav vienīgā T.Dubrova un P.Nasifa pieredze televīzijā, abi iepriekš bijuši redzami šovā The Swan, kurā sievietes no neglītā pīlēna tiek pārvērstas par īstām skaistulēm, piedzīvojot arī plastiskās ķirurģijas iejaukšanos.

Skatieties šovu Sagraizītie no 3. aprīļa darbdienās plkst. 19.00 Kanālā 2!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu