Ko šodien dara PSRS laika populārākā persona, Marianna no «Bagātie arī raud»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram, publicitātes

Meksikāņu seriāls «Bagātie arī raud» Latvijā uz TV ekrāniem parādījās 1988. gadā. Neviens nedomāja, ka Mariannas dzīve šķitīs daudz interesantāka par verdzenes Izauras ikdienu un šis seriāls pārspēs visus popularitātes ziņā. Ja verdzene nodrošināja tukšas ielas pilsētā, tad Marianna lika jukt prātā, raudāt un aktrise Veronika Kastro kļuva par tā brīža PSRS populārāko personu! Ko Veronika dara šodien, kad viņai apritējuši jau 64 gadi?

Veronika pēc sava triumfa seriālā «Bagātie arī raud» visu mūžu tā arī turpina filmēties dažādās telenovelēs un vada TV raidījumus. Meksikāņu aktrisei ir laba balss, tāpēc bieži Veronika arī uzstājas koncertos, kā arī ir izdevusi vairākus CD ierakstus.

TV personībai ir divi dēli, kuri arī darbojas kino un TV industrijā.

Ir bijušas divas attiecības, bet aktrise tā arī ne reizi nav uzvilkusi līgavas kleitu.

Tagad aktrise ir brīva sieviete un daudz laika un uzmanības velta savam izskatam. Runā, ka viņa esot atkarīga no plastiskajām operācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu