«Lieliskā gadsimta» sultāne Nura Aisana: seriālā un dzīvē!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Seriālā «Lieliskais gadsimts» Nura Aisana (37) darbojas jau no pirmās sērijas, un tajā viņa atveido sultāna Suleimana pirmo un vecāko sievu, viltīgo un kaislīgo Mahidevranu, kura visa seriāla garumā cenšas saglabāt ģimeni un nosargāt savas dzīves vīrieti, izmantojot visu sievietes rīcībā esošo arsenālu. Nurai pat prātā neienāca, ka otrā plāna un it kā ļaunās varones loma viņai atnesīs ne tikai visas Turcijas tautas mīlestību, bet arī pasaules slavu, raksta brivdienu žurnāls «Vakara Ziņas».

Aktrise pasaulē nāca Vācijā, kur piektajā lielākajā Ziemelreinas-Vestfālenes pilsētā Dīsburgā dzīvoja viņas vecāki. Stambulas televīzijas kanālā «SkyTurk» Nura darbdienās vadīja īsu ekonomikas raidījumu «Biržas ziņas». Strādājot televīzijā, Nura iepazinās ar savu pirmo vīru Maratu Aisanu, kurš darbojās kino jomā. Drīz pēc tam jaunā sieviete apprecējās. Tieši Nuras vīrs bija tas, kurš iedvesmoja savu skaisto sievu ļauties iedzimtajam talantam un izmēģināt spēkus aktrises profesijā, stāsta izdevums «VZ».

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

2011. gadā Nura Aisana parakstīja līgumu par dalību ambiciozākajā un dārgākajā Turcijas televīzijas projektā «Lieliskais gadsimts».
Neraugoties uz to, ka Nurai nav profesionālas aktrises izglītības un nav pat pabeigti aktiermeistarības kursi, daiļā Nura Aisana šodien ir viena no pieprasītākajām Turcijas kinoaktrisēm. Nura Aisana bieži piedalās dažādos sabiedrības tusiņos, kinofestivālos un filmu pirmizrādēs, turklāt viņa allaž izskatās stilīga un ar gaumīgu apģērbu izceļ figūru.

Pēc seriāla «Lieliskais gadsimts» aktrise gadu filmējās seriālā «Dzīves ceļā», kurā viņa atveidoja ārsti, un piedalījās seriālā «Izmeklētājs Filinta». Pagājušajā gadā aktrise no ekrāniem pazuda patīkama iemesla dēļ, jo Svētā Valentīna dienā pasaulē laida pirmdzimto meitiņu Elisu. Lai gan Nuras pirmā laulība bija ļoti nozīmīga viņas karjeras attīstībā, gadu pēc filmēšanās seriālā «Lieliskais gadsimts» laulība izjuka. Aktrise ļoti pārdzīvoja šķiršanos un slēpa no publicitātes savas privātās dzīves norises.

Vairāk par aktrises dzīvi lasi izdevumā «Vakara Ziņas». Seriālu pārraida telekanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu