Ēras beigas. Bils O'Reilijs spiests pamest «Fox News»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Darbu konservatīvajā ASV telekanālā «Fox News» zaudējis viens no populārākajiem raidorganizācijas žurnālistiem Bils O'Reilijs, pret kuru medijos izskanējušas apsūdzības par seksuālu uzmākšanos.

«Pēc pamatīgas un rūpīgas apsūdzību izskatīšanas uzņēmums un Bils O'Reiljis panāca vienošanos, ka Bils O'Reilijs neatgriezīsies kanālā «Fox News»,» teikts uzņēmuma «21st Century Fox» paziņojumā.

Prasības atlaist no amata «Fox News» veterānu, kurš telekanālā strādājis 20 gadus, sāka izskanēt pēc tam, kad aprīļa sākumā laikraksts «New York Times» publicēja apsūdzības par seksuālas uzmākšanās gadījumiem un šo lietu noregulējumiem, kas izmaksājuši vairākus miljonus dolāru.

O'Reilijs apsūdzības noraida, bet viņa advokāti skaidro, ka žurnālists kļuvis par «nomelnošanas kampaņas» upuri. Izskanot apsūdzībām, lielākie reklāmdevēji pārtrauca sadarbību ar O'Reilija raidījumu.

Sieviešu tiesību aktīvistes O'Reilija atlaišanu dēvē par uzvaru un pauž cerību, ka tas iedrošinās seksuālās uzmākšanās upurus neklusēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu