«X faktora» pretendentu atlase Valmierā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vakar no Liepājas X Faktora žūrija devās pāri vairāk nekā pus Latvijai, lai Valmierā uzklausītu dziedošos Vidzemes talantus. Piedāvājam nelielu ieskatu tajā, kā Valmierā gāja.

Vēl pirms žūrija vēra durvis pirmajiem kandidātiem, Valmieras Kultūras centrā jau pulcējās pirmie dziedātāji. Un ar katru minūti viņu skaits tikai auga. Arī Valmierā bija ieradušies dažādu vecumu un arodu pārstāvji no dažādām pilsētām – bez valmieriešiem īpaši plaši bija pārstāvēti Limbaži.

Arī šodien netrūka gan ļoti ekscentrisku jauno mākslinieku, gan lielisku balsu īpašnieku, gan arī tādu, kuri žūriju pārsteidza ne vien ar savu balsi, bet arī stāstu. Viens no tiem bija no Limbažiem atbraukušais vidusskolēns Ints, kurš piesaistīja uzmanību ne tikai ar savu uzstāšanos un sapni mācīt bērniem vēsturi nākotnē, bet arī izskatu.

Nepamanīt nevarējām arī Lindu, kura jau četrus gadus spēlē futbolu, pēc spēlēm un treniņiem savas komandas biedrenes iepriecinot ar repu. Tieši tāds bija viņas uzstāšanās veids, atrunājoties, ka dziedāšana klasiskā izpratnē nav viņas aicinājums.

Viens no spēcīgākajiem priekšnesumiem bija Baibai, kura jau no 10 gadu vecuma strādā dzimtsarakstu nodaļā, pārus un viņu tuviniekus pēc laulību noslēgšanas iepriecinot ar emocionālām dziesmām.

Foto: publicitātes

Satikām arī pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāju Janu, kuras hobijs ir operdziedāšana. Viņa savu prasmi jau ir atrādījusi TV skatītājiem šovā «Latvijas zelta talanti».

Valmieras atlasē žūrijas sastāvā bija nelielas izmaiņas – mūziķei, producentei un pianistei Maijai Sējānei, dziedātājam un X Faktora vadītājam Markum Rivam un šova X Faktors producentam Guntaram Gulbiņam pievienojās viņa kolēģe, producente Ilze Ūdre.

Divas atlases jau aizvadītas, bet četras vēl priekšā – tiekamies Jelgavā, bet sestdien talantu meklēšanu noslēgsim Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu