«Orange Is the New Black» 5. sezonā gaidāma sacelšanās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau 9. jūnijā video straumēšanas platformā «Netflix» nonāks uzreiz 13 jaunas cietuma drāmas «Orange Is the New Black» 5. sezonas sērijas. Publicēts arī jauns seriāla 5. sezonas reklāmas rullītis. Jāpiebilst, ka 10. aprīlī hakeriem izdevies «nopludināt» tīmeklī desmit no jaunās sezonas sērijām.

Jaunajā rullītī redzams, ka cietuma iemītnieces ar galvenās lomas atveidotājas Teilores Šilingas (Taylor Schilling) varoni Paiperi Čepmeni (Piper Chapman) priekšgalā, sarīko sacelšanos un ir gatavas cīnīties par savām tiesībām. Piektās sezonas notikumi risinās Lithfīldas cietumā trijās dienās.

«Mūs sit bez iemesla. Mēs tiekam četratā ieliktas vienā kambarī kā tādas vistas fabrikā,»

saka viena no varonēm. «Mums ir liegtas elementāras cilvēktiesības.»

Atgādinām, ka «Orange is new black» lielu popularitāti ir ieguvis tieši daiļā dzimuma vidū - jo tas ir savdabīgs sieviešu stāsts, kas diendienā risinās aiz cietuma restēm. Daudz dažādu personību, līdzīgas alkas pēc mīlestības un sapņi par brīvību - tas viss atspoguļojas katrā seriāla varonē. Seriālam ir izdevies izlauzties no tā dēvētā «geju geto» statusa un uzrunāt daudz plašāku auditoriju.

«Lesbiešu attiecību aspekts seriālā ir būtisks, taču daudz svarīgāk, manuprāt, ir tas, ka šīs sievietes ir mātes, meitas, draudzenes un strādājošas sievietes,» reiz izteikusies galvenās lomas atveidotāja Teilore Šilinga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu