Intriga atklāta! Uzzini, ko redzēsim «Ugunsgrēka» pēdējā sērijā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau drīzumā, 19. maijā, seriāls «UgunsGrēks» piedzīvos lielo finālu. Publiski pieejamajā anotācijā minēts, ka fināla sērijā gaidāmas kāzas, bet, kā jau tas ierasts, nekas nenotiek tik gludi, kā paredzēts.

Pirmdien, 15. maijā, seriālā beidzot parādījās TV3 Ziņu žurnālists Arnis Krauze.

Pētersonu viesnīcā tiek organizētas kāzas, bet negaidīti izrādās, ka laulību ceremonijas norise ir apdraudēta. Eva (Ieva Pļavniece) atgriežas no slimnīcas, bet «Mare SPA» viņu sagaida nepatīkams pārsteigums.

Lidijai (Olga Dreģe) ir ideja, kā lauzt ar Felzenbaheriem noslēgto īres līgumu. Eva nolemj atriebties Gatim (Mārtiņš Brūveris) un Danai (Līga Zeļģe).

Annija (Ance Muižniece) provocē Dīnu (Jēkabs Reinis). Žeņa (Jekaterina Frolova) izmisīgi cenšas paziņot Fēliksam (Ģirts Ķesteris) jaunumus.

Dana aizmieg ļoti nepiemērotā brīdī. Zenta (Regīna Devīte) iepazīstina Hermīni ar saviem «bārenīšiem». Pētersonu viesnīcā notiek svinības.

Atgādinām, ka 19. maijā noslēgsies skatītāju iecienītais seriāls «UgunsGrēks». Seriāls 17 sezonu laikā piedzīvojis vairāk nekā 1200 sēriju un tajā filmējušies teju 200 aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu