«Ugunsgrēka» fināla sērija un atvadu balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

19. maijā seriāls «UgunsGrēks» piedzīvoja lielo finālu! Noslēdzies tautā iemīļotais seriāls, kas ar 17. sezonām piedzīvoja vairāk nekā 1200 sēriju, kurās filmējās 200 aktieru! Ieskaties, cik grezni noritēja atvadas no seriāla aktieriem!

Seriāla «Ugunsgrēks» pirmā sērija tika pārraidīta 2009. gada 15. martā, tiesa, tad tās nosaukums bija «Neprāta cena». TV3 ēterā līdz šim kopumā ir nonākušas 16 sezonas un 1131 sērija. Šo septiņu gadu laikā seriālā «UgunsGrēkā» ir filmējušies teju 200 aktieru, starp visiem rekordu ir uzstādījis aktieris Ģirts Ķesteris, jo tieši viņš ir kopā ar seriālu no pirmsākumiem un ir filmējies lielākajā skaitā epizožu. Uzzini, kuri vēl ir seriāla «vissenākie» aktieri un filmējušies no pašas pirmās epizodes.

Seriāla tapšanas aizkadrā strādā komanda 45 cilvēku sastāvā, tās sastāvā ir režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece, scenārija autori Gunta Kalniņa un Vilnis Bīriņš, operatori, rekvizitori, grima mākslinieces, mūzikas autori un citi.

Visi aktieri, kas 17 sezonu laikā ir filmējušies seriālā, bija aicināti uz Splendid Palace, lai kopā noskatītos seriāla finālu un svinētu astoņus gadus ilgo kopā būšanu ar skatītājiem. Astoņu gadu laikā daudzās mājās UgunsGrēks ir kļuvis par neatņemamu vakara sastāvdaļu, un varoņi jau iesakņojušies skatītāju apziņā. Laiks mūsu mīļajiem aktieriem uz visiem laikiem novilkt ierastos seriāla tērpus un nomainīt tos pret svētku drānām! Šajā vakarā redzējām iemīļotos aktierus saposušos, dzirdēsiet intervijas un atmiņu stāstus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu