«Precētie pret brīvajiem»: neķītrais koferītis un tā saimnieks izaicina meitenes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brīvais Arnis sevi dēvē par «vīrieti labākajos gados». Attiecību meklēšanai viņš aktīvi izmantojis dažādus iepazīšanās portālus, bet ideālā sieviete tā arī nav atradusies. Viņš ir pašpārliecināts un apgalvo, ka bez problēmām atmaskos krāpnieces.

Randiņos Arnis ir gatavs dažādām provokācijām, un viens no slepenajiem ieročiem ir «neķītrais koferītis», kurā izkārtoti «maigi» spīdzināšanas rīki - viņš saslēgs meitenes roku dzelžos un kutinās, līdz meles atzīsies! Bet, ja tas nelīdzēs, viņš centīsies iebiedēt meitenes ar «melnu humoru».

Brīvā meitene Santa randiņu sāks ar romantisku zirgu izjādi, bet Arnis, sapratis, ka randiņa partnere nav viņa gaumē, sāks «sist kanti» staļļa saimniecei. Santa ar to nebūs mierā, un randiņa turpinājumā tiks pārmīti arī skarbi vārdi. Santa Arni nosauks par lecīgu un iedomīgu, bet Arnis prātos, ka gultā viņa «ir auksta».

Pāris no Rēzeknes – Līga un Māris – jau otro reizi izmēģinās savu laimi spēlē, šoreiz apgrieztās lomās, varbūt sieva labāka mele. Arnim meitene tīri labi patiks, un amizantā «spīdzināšana» tiks aizvadīta koķetērijā, līdz uz meitenes ķermeņa tiks rakstīti mīlas vārdi.

Vīrs Māris, redzot notiekošo no malas, centīsies neizrādīt savu greizsirdību, jo Līgai uzticoties, tomēr Arņa visatļautība sāks pamatīgi krist uz nerviem.

Trešajā randiņā jautrību un smieklus nebūs iespējams apstādināt, šķiet, Arnis būs atradis savu īsto. Precētā Inese «ies uz pilnu banku» - ļaus sevi gan apčamdīt, gan visādi citādi aplidot. Vai Arnis ļausies instinktiem un noticēs melei? Un galu galā - ko par šādām izdarībām teiks Ineses vīrs?

Šajā sērijā uzvaru gūs Arnis!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu