«Kurzemes Radio» 20 gadu jubileja ar dzīvā ētera koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 22. līdz 26. maijam, Latvijā lielākā reģionālā komercradio stacija «Kurzemes Radio», svin 20 gadu jubileju. Jubilejas nedēļā «Kurzemes Radio» personības kopā ar māksliniekiem izklaidēs klausītājus ar sarunām un muzikāliem pārsteigumiem, radot dzimšanas dienas atmosfēru. Dzīvā ētera koncertos piedalīsies gan jauni, gan jau zināmi mūziķi no dažādām Latvijas pilsētām.

Komercradio stacija «Kurzemes Radio» pirmo reizi sāka skanēt 1997. gada 25. maijā. Lai atzīmētu dzimšanas dienu, pateiktos klausītājiem un sadarbības partneriem, no 22. – 26. maijam «Kurzemes Radio» piedāvās dzīvā ētera koncertus ar dažādiem māksliniekiem no visas Latvijas. Studijā darbosies radio ētera personības – Ieva Dzene, Māris Dadzis un Edmunds Aizkalns.

Svētku nedēļa sāksies ar grupas «Kombo», «Jūrkant», «Mītava» un Laura Raila koncertiem. 23. maijā klausītājiem koncertu sniegs Ainars Virga, Edgars Silacērps un grupa «Cits kvartāls». Nedēļas vidū jubilejas koncertiem pievienosies grupa «Ārzemnieki», Saldus senioru akordeonistu ansamblis, grupa «Roja» un Patrisha kopā ar Miku Galvanovski. Savukārt, 25. maijā klausītājus izklaidēs Fēlikss Ķiģelis, Andris Ērglis, Jenny May un Monta Ķimene. 26. maijā Igo, Maijas Kalniņas, Suitu sievu un grupas «Montana» koncerti. Visas nedēļas garumā «Kurzemes Radio» piedāvās ne tikai koncertus, bet arī iespēju piedalīties konkursos un klausīties interesantas sarunas ar māksliniekiem un «Kurzemes Radio» darbiniekiem.

Noslēdzot svētku nedēļu, 27. maijā «Kurzemes Radio» pirmo reizi Latvijā piedāvās Kuldīgas Velofestivāla tiešraidi, kļūstot par pirmo velo radio. Visas dienas garumā tiešraide no festivāla ar organizatoru, festivāla vadītāja un dalībnieku intervijām un reportāžām. Velo radio studijas darbu vadīs ētera personība Ieva Dzene.

«Kurzemes Radio» 20 gadu jubilejas dzīvā ētera koncertus un velofestivāla tiešraidi iespējams klausīties www.kurzemesradio.lv vai apraidē «Kurzemes Radio» raidītāju tīklā: Liepājā FM 88,4; Kuldīgā , Talsos FM 106,4; Ventspilī FM 107,9; Saldū FM 98,9; Tukumā, Jūrmalā FM 92,4 un Jelgavā FM 92,6, kā arī aktualitātēm iespēja sekot līdzi «Kurzemes Radio» sociālo tīklu profilos:facebook.com/KurzemesRadio;twitter.com/KurzemesRadioLVundraugiem.lv/kurzemesradio.

«Kurzemes Radio» ir pirmā un lielākā reģionālā komercradio stacija Latvijā. Ēterā tiek atskaņotas 20. un 21. gadsimta dziesmas. Pārsvarā angļu un latviešu valodā.Mūzikas formāts: CHR (Current Hit Radio) un AC (Adult Conterporary).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu