«Precētie pret brīvajiem»: ģībšana, neizdevusies mākslīgā elpināšana, «izģērb mani»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kā ik pirmdienu, 29. maija vakarā Latvijas šovu draugus atkal priecēja «Precētie pret brīvajiem» 6. sērija Lai pārliecinātu un savaldzinātu puisi, meitenes šoreiz liks lietā īpaši interesantus līdzekļus. Viena no meitenēm pamanīsies «noģībt», bet otra lūgsies, lai tiktu burtiski izģērbta.

Taksidermists Jānis attiecību spēlē ir ieradies ar augstām prasībām - viņa sapņu meitenei ir jāizskatās kā Žanna Friske. Jāņa stratēģija randiņos būs balstīta uz āķīgiem jautājumiem, bet pikantumos neielaidīšoties, lai meitai nav jākaunas, bet viss izvērtīsies daudz savādāk, ne kā iecerēts… Meklējot savu īsto, Jānis aicinās dāmas iestudēt fragmentu no «Romeo un Džuljetas».

Aizņemtā Agnese būs apņēmusies randiņā teikt tikai un vienīgi patiesību, vienīgais, ko noklusēs, ka blakus istabā sēž vīrs. Agnese nav Jāņa gaumē, bet viņš ir sagatavojis pārbaudījumu - liek meitenei iejusties Džuljetas lomā un uzspēlēt teātri. Jānis kā īsts Romeo citē romantiskā stāsta fragmentus, bet vai Agnese spēs pārvarēt mulsumu un noskūpstīt Romeo, kā paredz lugas sižets?

Brīvā Laima sagaida Jāni meža ieskautā namiņā, ceļ galdā gardas vakariņas un puisis, šķiet atmaidzis jaukās meitenes sabiedrībā. Arī Romeo un Džuljetas ainā ieskanas kāda kripatiņa īstu jūtu - vai attiecību spēlē beidzot būsim sagaidījuši īstu mīlesību?

Laimas bērnības draugs, kas randiņu vēro monitorā, teju visu randiņu smejas kā kutināts. Viņš ir pārsteigts par Jāņa NE manierēm, jo no malas izskatoties, ka puisim vairāk par Laimu interesē kotletes. Arī Jāņa sagatavoto pārbaudījumu ar Romeo un Džuljetu viņš vērtē kritiski, jo Jānis nespēj nolasīt pat savu tekstu – «baigais jau nu Romeo».

Attiecību spēlē startē Anita no Saldus, ko skatītāji jau iepazina raidījumā «Tēta nedienas Latvijā». Pēc šova Anitas un vīra Jāņa dzīves ceļi tomēr šķīrušies, bet tagad Anitai ir jaunas attiecības. Abi kopā ar draugu Emīlu metas avantūrā – «aptīt ap pirkstu» brīvo puisi! Meitene piedāvās Jānim sevi gan izģērbt, gan apģērbt…

Anitas draugs uzstās, lai meitene «iet uz pilnu banku», jo naudas laimests ir tā vērts. Draugs būs pārliecināts par uzvaru, jo Laima darīs visu iespējamo, bet brīvā puiša reakcija pārsteigs visus...

Pieņemt lēmumu Jānim nebūs viegli un nāksies atzīt, ka sievietes ir sasodīti labas meles.

Uzvaru sērijā gūst Anita!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu