«Precētie pret brīvajiem»: krūšturu atvēršanas čempionāts un intīmi mirkļi kameru priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hokejists Jānis ir aktīvās atpūtas cienītājs, kurš meklē pieklājīgu meiteni, kura nekad nemelotu. Jāņa stratēģija randiņos būs likt lietā dažādus psiholoģiskus trikus un arī uzprasīties uz skūpstiem. Lietā tiks likta pirkstu veiklība, Jānis kādā konkursā ir kļuvis par krūšturu atvēršanas čempionu, sešās sekundēs attaisot sešus krūšturus. Arī šoreiz viņš demonstrēs savas prasmes…

Aizņemtajai cēsniecei Jūlijai izdosies Jāni veikli aptīt ap pirkstu. Koķeta, romantiska atmosfēra, draudzīgas sarunas un daži visai īpaši tuvības mirkļi, un šķiet, ka Jānis jau būs iemīlējies… Meitenes mīļotais sākumā šķiet ļoti mierīgs un pārliecināts par sevi, taču pavisam drīz sapratīs, ka nav spējīgs noskatīties no malas sievas pavedināšanu.

Farmaceite Viktorija sagaidīs Jāni ar gardām vakariņām, un šķiet, ka nekas neliecinās, ka meitene ir aizņemta. Jānis tiks ievilkts atslābinošā jogas nodarbībā, un šķiet, ka viņa modrība būs iemidzināta. Kad Jānis vedinās meiteni uz skūpstu, attiecības abu starpā piedzīvos krasas pārmaiņas.

Brīvā meitene Valentīna randiņā būs gatava darīt visu - viņai nav par ko melot un aiz sienas slēpjas vien labākā draudzene, nevis vīrs. Randiņā meitene ierosinās uzspēlēt pikantu kauliņu metamo spēli, kurā var laimēt arī pieskārienus visai intīmās vietās... Jaunieši būs tā apburti no divtuvības, ka aizmirsīs par kamerām un filmēšanas grupai nāksies vērot arī intīmus momentus....

Šoreiz spēlē uzvar precētie - Jūlija ar draugu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu