LTV piedāvās jaunu meksikāņu seriālu «Noslēpumu viesnīca»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No pirmdienas, 19. jūnija, darbdienās plkst.9:35 Latvijas Televīzija saviem skatītājiem piedāvās pirmizrādi - meksikāņu seriālu «Noslēpumu viesnīca» («El Hotel De Los Secretos»).

Jaunais seriāls sola spraigus notikumus, kaislības un intrigas viesnīcā «Grand Hotel». Stāsta centrālais varonis ir jaunais vīrietis Hulio, kurš uz viesnīcu dodas, lai izzinātu savas māsas mīklaino pazušanu. Lai to izdarītu, viņam ir jāslēpj savs īstais vārds.

Sākas savdabīgs izmeklēšanas process, un Hulio savos meklējumos sastopas ar jauniem notikumu pavērsieniem, noziegumiem, slēptām attiecībām.

1. sērija sākas ar to, ka vilcienā Hulio Olmedo iepazīstas ar Isabelu Alarkonu, kura ir arī «Grand Hotel» viesnīcas īpašnieces meita. Viņš turp dodas, lai atrastu māsu, no kuras sen nav saņemtas ziņas. Uzdodot citu uzvārdu, Hulio iestājas darbā par viesmīli un sadraudzējas ar Andresu. Isabelas māsa Sofija cer, ka māte iecels viņas vīru par jauno viesnīcas direktoru, taču Teresas kundzei ir vienošanās ar Djego Monteho.

Seriāls «Noslēpumu viesnīca» uzņemts 2016.gadā Meksikā. Tam kopumā ir 81 sērija. Seriāla darbība risinās 20.gadsimta sākumā Meksikā. Tas filmēts galvaspilsētā Mehiko, Morelosas un Idalgo štatos un citviet.

Galvenajās lomās: Irene Asvela (Irene Azuela), Eriks Eliass (Erick Elías), Danjela Romo (Daniela Romo), Diana Bračo (Diana Bracho), kuri visi ir Meksikā labi zināmi aktieri, filmējušies daudzos populāros seriālos, bijuši nominēti un arī saņēmuši vairākus apbalvojumus šīs mākslas žanrā.

Starptautiskajā, prestižajā 35.TV seriālu un šovu apbalvošanas ceremonijā (TVyNovelas Awards), kura notika šā gada 26.martā, seriāls «Noslēpumu viesnīca» bija izvirzīts 17 nominācijās un saņēma divas balvas - 1986. gadā dzimušais meksikāņu dziedātājs Karloss Rivera kā labākais otrā plāna aktieris un kā gada jaunatklājums. Viņš seriālā atveido Andresu Salinasu (Andrés Salinas).

Seriālu filmēja kopumā septiņus mēnešus - zīmīgi, ka tērpu izveidē bija iesaistīti 250 cilvēki un kopumā tika radītas vairāk nekā 13 000 vienību. Seriāls savu debiju televīzijas ekrānos piedzīvoja ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu