«Orange Is The New Black» aktrise 70. gadu beigās bija panks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: netflix.com

Jau ziņots, ka pagājušonedēļ video straumēšanas platformā «Netflix» nonāca uzreiz 13 jaunas cietuma drāmas «Orange Is the New Black» 5. sezonas sērijas. Saistībā ar vienu no seriāla aktrisēm atklājies kāds interesants fakts.

65 gadus vecā aktrise Enija Goldena (Annie Golden), kas seriālā atveido cietuma iemītnieci Normu Romano, savulaik bijusi īsta panku meitene. 70. gadu beigās viņas bija dziedātāja Ņujorkas pankroka grupā «The Shirts». Grupa pat uzstājusies leģendārajā «CBGB’s» mūzikas klubā Boverī ielā Manhetenā.

Grupa izdevusi trīs albumus. 1978. gadā «The Shirts», gadu vēlāk «Street Light Shine» un 1980. gadā «Inner Sleeve», un 1981. gadā izjuka.

Vēlāk notika vairākas atkalapvienošanās, un 2006. gadā grupa pat izdeva vēl vien plati «Only The Dead Know Brooklyn».

Piektās seriāla sezonas notikumi risinās Lithfīldas cietumā trijās dienās.

Atgādinām, ka «Orange Is The New Black» lielu popularitāti ir ieguvis tieši daiļā dzimuma vidū - jo tas ir savdabīgs sieviešu stāsts, kas diendienā risinās aiz cietuma restēm. Daudz dažādu personību, līdzīgas alkas pēc mīlestības un sapņi par brīvību - tas viss atspoguļojas katrā seriāla varonē. Seriālam ir izdevies izlauzties no tā dēvētā «geju geto» statusa un uzrunāt daudz plašāku auditoriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu