Traģiski mirusi «Ekstrasensu cīņu» fināliste Ilona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Traģiskos apstākļos 13. jūnija vakarā no dzīves šķīrusies TNT šova fināliste, viena no stiprākajām šova dalībniecēm Ilona Novoselova (29).

Negadījums noticis Maskavā, kur Ilona nokritusi no kādas mājas sestā stāva, ziņo Krievijas masu mediji. Septītās sezonas fināliste jeb kā viņa pati sevi sauca - ragana bija koša personība, kas nekad neslēpa savas domas un emocijas. Tā daudziem viņa izraisīja bailes un nepatiku. Tomēr Ilona savu ikdienu pavadīja kopā ar draugu, kurš, tiesa, neilgi pirms šā traģiskā gadījuma, pēc strīda ar Ilonu no Maskavas aizbraucis. Pāris bija sastrīdējies, un Ilona to ļoti esot pārdzīvojusi.

Kā ziņo mediji, Ilona todien piezvanījusi savai mātei, lai lūgtu atbraukt. Kad sieviete ieradusies, Ilona bijusi histērijā un draudējusi izlēkt pa logu. Tā kā jau iepriekš Ilona ir rīkojusi scēnas, māte viņas uzvedībai nav pievērsusi uzmanību un devusies uz otru dzīvokļa istabu. Un tad tas noticis, Ilona izdarījusi liktenīgo lēcienu.

#илона#новоселова#ведьма#магия#битвасильнейших

A post shared by Илона Новоселова (@ilonanovoselova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu