LTV piedāvā jaunu ārpolitikas raidījumu «Pasaules panorāma»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No trešdienas, 21. jūnija, Latvijas Televīzija kā īpašu jaunumu skatītājiem piedāvās ārpolitikas raidījumu «Pasaules panorāma». Vasarā tas LTV1 ēterā būs skatāms trešdienās plkst. 21:20, informē Edgars Lākutis, LTV Komunikācijas speciālists.

Raidījumu vadīs LTV Ziņu dienesta Ārzemju ziņu atbildīgais redaktors Imants Frederiks Ozols.

«Pasaules panorāma» piedāvās ziņas, kā arī intervijas tiešsaistē par svarīgāko Baltijā un Ziemeļvalstīs, citviet Eiropā, kā arī visā pasaulē. Ar sižetu, interviju, grafiku, tiešsaistes sarunu un arī studijā aicināto viesu palīdzību tiks sniegts ieskats svarīgākajos notikumos un procesos, kas ietekmē dzīvi gan Latvijā, gan visā mūsu reģionā un pasaulē.

Globālo ziņu laikmetā notikums Amerikas kontinentā jau rīt var mainīt dzīvi Eiropā. Bet lēmums, kas pieņemts Rīgā - var atbalsoties visā reģionā.

«Mēs dzīvojam mainīgā laikā, kurā notikumi visā pasaulē attīstās ļoti strauji un reizēm arī neprognozējami. Tie neapšaubāmi ievieš korekcijas arī mūsu valsts ekonomikā, kā arī sociālajos un politiskajos procesos. Vēlamies skatītājiem piedāvāt daudzveidīgu un izglītojošu informāciju, kas ļautu apzināties kāda patiesībā ir nozīme ārpus Latvijas pieņemtajiem lēmumiem, kas vistiešākajā veidā ietekmē mūsu valsts iedzīvotāju ikdienu,» uzsver Imants Frederiks Ozols.

Pirmajā raidījumā viens no tematiem būs veltīts arī tieši pirms gada notikušajam referendumam par Apvienotās Karalistes dalību Eiropas Savienībā (tā saukto Brexit), kas iezīmēja būtisku pagriezienu politiskajos procesos Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu