Sabīne Geiba (ex. Berezina) pūlēsies iekļūt «X Faktorā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāk nekā 1000 dalībnieku atlasēs, bet tālāk tiks vien daži. Pasaulslavenais televīzijas šovs «X Faktors» pietauvojies arī Latvijā, un tas kanālā TV3 būs skatāms jau rudenī. Starp pretendentiem manāmi arī daudzi jau iepriekš iepazīti mākslinieki, un viena no tādām ir televīzijas šova «Okartes skatuve» zvaigzne Sabīne Geiba (ex. Berezina).

«Nu kā, iekļūt «X Faktorā»! (Smejas.) Cilvēkam katram ir mērķi, kurus dzīvē gribas atķeksēt. Man bija «Okartes» šovs, kas arī tika atķeksēts – kā ir dzīvot iesprostotam vienās kamerās. Tā kā šis jau ir tāds pasaulslavens šovs, gribas gūt sava veida pieredzi, uzkāpt uz šādas skatuves, pierādīt, parādīt. Tāds mērķītis ir!» nenoliedz dziedātāja.

«Pagājušajā gadā cīnījies ar balss problēmām. Kā ir tagad?» jautā Skaties.lv

«Nu jau ir labāk, bet ir tā, ka es nebūšu kā soliste šeit. Es būšu ar grupu «Fellas» – mēs esam trīs brīnišķīgas meitenes. Balsīs esmu apakša, kas nozīmē – ir vēl vieglāk, jo nav jādzied augstie toņi. Trijatā dziedāt ir feini, un gribētos ar šo projektiņu kaut kur tikt un priecēt cilvēkus ar mūsu instrumentiem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu