MSNBC rīta ziņu raidījums apšauba Trampa piemērotību amatam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evan Vucci / TT NYHETSBYRÅN

ASV televīzijas raidījuma vadītāju duets apšaubījis Donalda Trampa piemērotību ASV prezidenta amatam pēc tam, kad Tramps personiski aizskāra žurnālisti Miku Bžezinsku un viņas līgavaini un kolēģi Džo Skarborou.

Abi kreisi noskaņotā kabeļtelevīzijas kanāla MSNBC rīta ziņu raidījuma «Morning Joe» vadītāji laikrakstā «Washington Post» publicēja viedokļa rakstu ar nosaukumu «Donaldam Trampam nav labi». Viņi pauda bažas par Trampa «nevaldāmo uzvedību», norādot, ka «nav nedz šokēti, nedz aizskarti» par prezidenta uzbrukumiem.

«Amerikas līderi un sabiedrotie jau atkal sev jautā, vai šis cilvēks ir piemērots prezidenta amatam,» viņi rakstīja.

«Morning Joe» nereti tiek veltīta asa kritika Trampam, kurš ceturtdien mikroemuāru vietnē «Twitter» rakstīja, ka dzirdējis informāciju, ka raidījumā, «kuram ir vāji reitingi», izsakās slikti par ASV prezidentu, kurš apgalvoja, ka šo raidījumu vairs neskatās.

«Tad kā nākas, ka ap Jaungadu trīs vakarus pēc kārtas Mika, kuras intelekta koeficients ir zems un kura ir traka, kopā ar psihopātu Džo ieradās [Trampa īpašumā Floridas štatā] Maralago un uzstāja, ka pievienosies man. Viņai bija drausmīga asiņošana pēc sejas operācijas. Es teicu nē!» turpināja Tramps.

Abi raidījuma vadītāji savā rakstā norādīja, ka prezidenta ieraksti «Twitter» ir smieklīgi, bet uz Floridas īpašumu viņi devušies pēc Trampa uzaicinājuma, viņiem bijusi patīkama saruna ar Trampu un viņa sievu Melāniju.

Lai gan 50 gadu vecā Bžezinska ir atzinusi sejas kosmētisko operāciju, viņa norādīja, ka tā nav bijusi nozīmīga, bet Tramps to izmantojis, lai turpinātu «nerimstošos uzbrukumus sievietēm».

Trampa preses pārstāve Sāra Hakabija-Sandersa aizstāvēja prezidenta rīcību, norādot, ka MSNBC raidījumā viņam «tiek uzbrukts bez žēlastības». Viņa arī izteicās, ka «nevienam nav pārsteigums, ka viņš uz uguni atbild ar uguni».

Pēdējo dienu laikā Tramps ir pastiprinājis uzbrukumus ASV plašsaziņas līdzekļiem, kurus viņš apsūdz nepatiesu ziņu izplatīšanā.

Tomēr viņa pēdējā uzbrukuma vulgaritāte ir izpelnījusies plašu kritiku, tostarp no Republikāņu partijas pārstāvjiem, kas pārsvarā izvēlas nekritizēt savas partijas prezidenta pretrunīgos izteikumus un rīcību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu