Kā pēc 13 gadiem mainījusies mazā Marta no «Ūdensbumbas resnajam runcim»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš/no privātā arhīva

«Vai tu esi tā meitene no filmas ar kaķi?» ar šādiem vārdiem joprojām tiek uzrunāta Undīne Vīksne – meitene, kuru pirms 13 gadiem visa Latvija iepazina Vara Braslas ģimenes filmā «Ūdensbumba resnajam runcim». Viņas vaibstos aizvien var atpazīt astoņgadīgo Martu, ko meitene atveidoja, būdama septiņus gadus veca, raksta skaties.lv.

«Tā bija ļoti jauka vasara. Daudz strādājām, agri cēlāmies, bet tikpat daudz arī dauzījāmies ar Zani [Leimani, kura filmā atveidoja četrgadīgo māsu Lindu – red.], Elmāru [Viļumu – red.] un citiem bērniem. Visu laiku būt uzmanības centrā – tas jau katram septiņgadniekam pa prātam.

Aizraujoši bija satikt teātrī un televīzijā iemīļotos aktierus un atklāt, ka viņi visi ir burvīgi cilvēki. Man kā vienīgajam bērnam, kas parasti Rīgā pa mājām dzīvojās viens, visvairāk patika konstantā atrašanās cilvēku lokā un blēņošanās, un «garšīgais darbiņš», kad filmēšanas vajadzībām bija jāēd končas un kūkas,» šodien atmiņās Skaties.lv par aktivitātēm jaukās ģimenes filmas uzņemšanas laukumā dalās 21 gadu vecā Undīne.

Jautāta, kā ar Martas tēlu sadzīvo šodien, viņa atzīst, ka nu jau «viss ir pieklusis». «Agrāk saņēmu simtiem vēstuļu no mazām meitenēm un viņu mammām. Centos arī atbildēt. Tagad arvien retāk, tomēr vēl gadās, ka kāds atpazīst, pajautā: «Vai tu esi tā meitene no filmas ar kaķi?»,» par dzīvi pēc filmēšanās stāsta jauniete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu