Ko šodien dara Beverlihilzas aktieri? Brendons un Brenda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pagājuši 27 gadi, kopš TV ekrānos pirmizrādi 10 sezonu un 293. sēriju garumā piedzīvoja seriāls «Beverly Hills, 90210». Tas bija jauniešu kulta seriāls, kurā katrs varonis bija elks. Kā šobrīd klājas galvenajiem seriāla aktieriem, uzzini nelielajā rakstu sērijā. Sāksim ar galvenajiem tēliem - Brendu un Brendonu!

Brendons (Džeisons Prīslijs) - 47 gadi

To, ka Džeisons kļūs par aktieri, viņa māte jau zināja, kad zēnam bija vien četri gadiņi, raksta womans.ru. Jau savos 20 jaunietis varēja lepoties ar karjeru dažādos kino projektos, tomēr kulta seriāls «Beverlizhilza 90210» bija karjeras augstākais punkts un nu Džeisonu kā Brendonu Velšu atpazina visa pasaule. Brendons seriālā pazīstams kā vispozitīvākais personāžs. Džeisons seriālu kā aktieris pameta 1998. gadā, bet pārējo laiku seriālā darbojās kā producents. Kā atzīst aktieris - šie deviņi gadi ir bijuši nozīmīgi. Pēc kulta seriāla Džeisons tā arī lielu popularitāti vairs neiemantoja. Šobrīd Džeisons filmējas seriālā «Private eyes» un, neskatoties uz avāriju 2002. gadā, kad Prīslijs gandrīz aizgāja bojā, viņš aktīvi turpina fanot par auto sacīkstēm. Ir precējies ar daiļo vizāžisti Naomi Loudu un abi kopā audzina divus bērnus. Dzīve ir izdevusies!

Hey, that's me! @cwofame

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on


Merry Christmas from my family to yours. ???? Wishing you all a very Happy New Year. #lachristmas #christmas2014

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on


First day of school and guess who's really excited? @naydoggy @ava.priestley @dashiellpriestley

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on


Skiing @mammothmountain with my two favorite ladies! @naydoggy & @ava.priestley

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on

Brenda (Šenena Dohertija) - 46 gadi

Šenenu seriāla aizkulisēs dēvēja par šā projekta šausmām, jo viņas smagais raksturs sagādāja problēmas vairumam seriāla veidošanā iesaistīto personu. Strīdi, kautiņi, apvainojumi un skandāli - tāda bijusi ikdiena, strādājot kopā ar Šenenu. Vēl vairāk, aktrise bija vienīgā, kura dumpinieciski pieprasīja algas pielikumu! Kas neriskē, tas nevinnē, un Dohertija pēcāk bija arī vienīgā, kas saņēma vislielāko honorāru - 17 000 dolāru par epizodi. Ilgi tā turpināties nevarēja, un 4. sezonā seriāla veidotāji «aizsūtīja» Brendu mācīties uz Angliju. Arī turpmākajos TV projektos Dohertija turpināja uzvesties kā līdz šim, tāpēc tie nevainagojās nedz panākumiem, nedz nesa aktrisei kāroto slavu. Arī privātajā dzīvē Šenena nebija guvusi laimi - viņa ir trīs reizes precējusies. Pirmās divas laulības katra ilga vien pusgadu, bet trešā, iespējams, būs viņas liktenīgā mīlestība. Kopā ar fotogrāfu Kurtu Isvarenko viņa ir jau sešus gadus, no kuriem divus gadus abi kopā pārcieš viņas slimību - vēzi. Šogad aprīlī abi paziņoja par vēža uzveikšanu, un nu Šenena atgūst spēkus.


I love my husband. @kurtiswarienko

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on



I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu