Bukmeikeri: Snovs apvienosies ar Dinerīsu Tārgārjenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties populārā seriāla «Troņu spēles» noslēdzošās sezonas sākumam, minējumi virmo ne tikai par to, kurš sēdīsies Dzelzs tronī. Arī Betsafe bukmeikeri izsaka savas prognozes par sezonas notikumiem, norādot, ka, viņuprāt, Džons Snovs apvienosies ar Dinerīsu Tārgārjenu, lai kopīgi cīnītos par troni. Tāpat Betsafe bukmeikeri norāda, ka sezonas noslēgumā mirs vairāki iemīļoti seriāla varoņi.

Pēdējo gadu laikā seriāls «Troņu spēles» ir kļuvis par vienu no skatītākajiem seriāliem. Tā veidotāji ir pacentušies, lai pārsteigtu pat visrūdītākos seriālu vērotājus. Ar katru nākamo sezonu skatītāju interese un spriedze tikai pieaug, jo Dzelzs troņa īpašnieki mainās teju katru sezonu un seriāla autors Džordžs R.R. Mārtins nesaudzē nevienu no varoņiem, tādēļ paliek neatbildēts jautājums - kuri no iemīļotajiem varoņiem apvienosies šajā sezonā un cik no viņiem mirs?

Aizrautīgākie seriāla skatītāji jau izteikuši viedokli par nākamo Dzelzs troņa valdnieku, taču patiesība atklāsies tikai sezonas beigās. Neatbildēts jautājums paliek arī par Džona Snova iesaisti tālākajā sižeta attīstībā. Betsafe bukmeikeri prognozē, ka pastāv 63% iespējamība, ka Džons Snovs apvienosies ar šīs sezonas galveno pretendenti uz Dzelzs troni, Dinerīsu Tārgārjenu cīņā pret Cerseju Lanisteru. Šajā cīņā par troni, pēc bukmeikeru domām, pastāv 77% iespējamība, ka mirs viens vai divi cīņā iesaistītie varoņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu