Latvijas Televīzija piedāvās aizraujošas Francijas krimināldrāmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 21. jūlija līdz pat 1.septembrim LTV1 ēterā piektdienu vakaros plkst.21:15 kā pirmizrādes būs vērojamas 2014. un 2015. gadā tapušās Francijas krimināldrāmas. To vienojošais motīvs būs slepkavību izmeklēšanas, kuras notikušas kādā konkrētā reģionā.

21. jūlijā plkst.21:15 skatītājiem piedāvāsim krimināldrāmu «Slepkavības Basā». Basas salā Bretaņā notikusi pirmā slepkavība simts gadu laikā. To izmeklēt ierodas kapteinis Gurveneks. Viņš dzimtajā salā nav bijis 20 gadus. Vētras dēļ satiksme ar kontinentu ir pārtraukta, tātad slepkava joprojām atrodas uz salas. Arī Gurveneka palīdze Manona te pavadījusi pirmos sešus dzīves gadus, taču viņai dīvainā kārtā par to laiku nav nekādu atmiņu. Salas senās rētas nav aizdzijušas.

Lomās darbosies aktieri Stefans Freiss, Flora Bonaventura, Fransuā Marturē, Marī Žozē Nata u.c. Režisors - Edvīns Belī.

Tikmēr 28. jūlijā LTV1 ēterā būs drāma «Slepkavības Koliūrā». Naktī pa nogāzi noripo muca, kurā atrod kādas sievietes mirstīgās atliekas. Noziegums atgādina vietējo viduslaiku leģendu: pilskungs sodījis raganu, licis to ielikt ar naglām un stikla lauskām pildītā mucā, un pavēlējis nogrūst no kraujas. Aizdomās par slepkavību tur kādu Koliūras gleznotāju. Izmeklēšanu veic Alise Kastela no Koliūras un Paskāls Lubē no Perpiņānas.

Lomās iejutīsies Stefans Freiss, Elēna Nogera, Marija Verdi u.c. Režisors - Bruno Garsija.

Vēl līdz 1. septembrim LTV1 piektdienu vakaros būs vērojamas krimināldrāmas «Slepkavības Sommā», «Slepkavības Eksas salā», «Slepkavības Aveironā», «Slepkavības Ēgmortā», «Slepkavības Lozērā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu