Komiķis Kolbērs veidos animācijas seriālu par Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu komiķis Stīvens Kolbērs (Stephen Colbert) ir parakstījis līgumu, saskaņā ar kuru viņš producēs animācijas seriālu par ASV prezidentu Donaldu Trampu, un šajā seriālā ir paredzētas 10 epizodes.

Seriāls, kura debija ir paredzēta rudenī, ar izdomātas dokumentālistu komandas acīm parādīs arī prezidenta «ģimeni, galvenos sabiedrotos, valdību vadītājus, golfa profesionāļus un jebkuru, kas ieklīdīs viņa orbītā,» ceturtdien paziņoja telekanāls «Showtime».

«Es zinu, ka daudzi cilvēki gribēja to darīt, un esmu pagodināts, ka Karikatūras presidents uzaicinājis mūsu dokumentālistu komandu viņa privātajā pasaulē,» paziņoja Kolbērs.

«Es esmu redzējis kaut ko no šī materiāla un ar nepacietību gaidu, kad varēšu parādīt citiem MAGA vīru,» piebilda komiķis, atsaucoties uz Trampa kampaņas lozungu «Make America Great Again» («Padarīt Ameriku atkal diženu») abreviatūras formā.

Kolberts 2015. gada beigās pārņēma raidījuma «The Late Show» vadīšanu telekanālā CBS, bet guva galvenos panākumus tikai pēc Trampa ievēlēšanas.

Šajā sezonā Kolbērs pārspēja savus sāncenšus Džimiju Kimmelu no telekanāla ABC un Džimiju Falonu no NBC, pateicoties savam politiski uzlādētajam humoram, un CBS pirmoreiz kopš 2010. gada uzvarēja reitingu cīņā.

Kolbēra divdimensionālā Trampa karikatūra pirmoreiz parādījās televīzijā, kad viņš pērn atspoguļoja prezidenta vēlēšanas, un vēlāk kļuva par pastāvīgu tēlu viņa raidījumā.

Kolbērs jaunajā animācijas projektā, kuram vēl nav izraudzīts nosaukums, strādās kopā ar «The Late Show» izpildproducentu Krisu Lihtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu