«Īsto veču» 2. sezonas dalībnieki līdz pat 126 kg

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vai kārtīgs vecis ir vismaz 100 kg smags un nedaudz paslinks majonēzes, čipsu, alus, burgeru cienītājs? Varbūt. Bet īsts vecis grib būt izskatīgs un aktīvs, sieviešu iekārots un ar sevi apmierināts. Pieci īsti veči ir gatavi mainīt savu dzīvesveidu un vēdera aprises un darīt to kameru priekšā – realitātes šova Īstie veči jaunā, 2. sezona no 14. augusta pirmdienās plkst. 21:00 kanālos TV3.

Dzīvesveida realitātes šova Īstie veči 2. sezona solās būt pat vēl spraigāka nekā aizvadītā. Veči ir gruntīgi ne vien miesās, bet arī valodā! Šis nav šovs tikai par svara nomešanu, Īstiem večiem nāksies cīnīties pašiem ar sevi, mainot ieradumus, attieksmi pret sevi un apkārtējiem, dzīvesveidu, pārkāpjot savas komforta zonas un šķietamo iespēju robežas.

Apliecinājums tam, ka šis nav stāsts tikai par liekajiem kilogramiem, ir arī šova vadītājs Armands Simsons. Jau pirmā sezona ir mainījusi arī paša Armanda pieradumus. Viņš ir aizrāvies ar skriešanu un galvas izvēdināšanai bez problēmām var pieveikt pusmaratona distanci.

Sacensība starp divām Īsto veču komandām

Mums par lielu prieku šogad saņēmām ļoti daudz pieteikumu no vīriešiem, kuri gribēja mainīt savu dzīvi šajā šovā. Tādēļ nolēmām veidot divas Īsto veču komandas. Vienas komandas gaitām, tāpat kā iepriekš, varēs sekot līdzi TV3 raidījumā, bet otras komandas gaitām varēs sekot līdzi portālā Skaties.lv. Tāpat kā pērn, gala pārbaudījums večiem būs Kluba organizētās Piedzīvojuma sacensības, kur gandrīz diennakts garumā komandas no visas Latvijas sacenšas dažādu grūtību pārbaudījumos.

Foto: publicitātes

Kas ir šīs sezonas Īstie veči? Iepazīsimies!

Šosezon, izvēloties večus, īpaša vērība tika pievērsta tieši viņu motivācijai un iemesliem, kāpēc viņi vēlas piedalīties. Tie, kas mēģinājuši ieturēt diētas vai sākt sportot, zina, ka uzdevums nav viegls un bez pamatīgas motivācijas pie pirmajām grūtībām nolaižas rokas.

Aivars Grasis (42) ir šova vecākais dalībnieks. Liepājnieks Aivars vienmēr bijis sportisks un aktīvs, to prasījis arī viņa darbs. Šķiet, disciplīna un mērķtiecība Aivaram ir asinīs, viņš Dānijā studējis tankistu rotā, Latvijā bijis speciālās uzdevumu rotas komandieris – piedalījies militārās operācijās un misijās Latvijā, Bosnijā un Hercegovinā un citur. Punktu viņa militārajai karjerai pielika ceļa trauma, ārsti atzinuši viņu par nederīgu militārajam dienestam. Pēc smagā trieciena un dzīvesveida maiņas sācis augt Aivara svars, sasniedzot 117 kilogramus. Aivara sapnis ir nest Latvijas vārdu pasaulē. Viņa mērķis ir pārstāvēt Latviju starptautiskās veterānu vieglatlētikas sacensībās.

Juris Rigerts (24) ir šova jaunākais dalībnieks. Juris strādā uzņēmumā, kas nodarbojas ar mēbeļu pārvadāšanu un montāžu. Darba dienas lielu daļu Juris pavada kravas busiņā, kur viņš regulāri palutina sevi ar kādu hotdogu vai burgeru. Juris pats savu fizisko sagatavotību, salīdzinot ar pārējiem īstajiem večiem, vērtē vissliktāk. 113 kilogramus smagais Juris līdz 18 gadu vecumam svēris ap 60 kilogramiem, bet, iepazīstoties ar dzīvesbiedri un sākot kopdzīvi, svars strauji pieaudzis. Dzīvesbiedres gatavošanas prasmes gan nav vainagojušās ar kāzām. Juris skaidro, ka 90 kilogrami būtu gana pieņemams svars, lai pašam nebūtu kauns skatīties uz sevi kāzu uzvalkā un meitai rādīt kāzu bildes.

Jevgēņijs Petrovs (29) ir rīdzinieks ar latgalieša sirdi. 119 kilogramus smagais, pašpārliecinātais puisis strādā par IT menedžeri. Mazkustīgais darbs pie datora uzaudzējis Žeņam pamatīgu vēderu, kas traucē nodibināt tādas attiecības, kas varētu rezultēties ar kopdzīvi un ģimenes izveidošanu. Dzīvojot vientuļnieka dzīvi, Jevgeņijs novērojis, ka viņam ķermeņa aprišu dēļ nereti iet secen tās meitenes, kuras viņam patīk.

Raitis Grigorjevs (36) pirms kāda laika saņēmis no sievas ultimātu – ja viņš nesaņemsies un vismaz necentīsies iegūt izskatu, kāds bija kāzu dienā, – laulība var tikt apdraudēta. Nu ultimāts izteikts vēlreiz. Projektu vadītājs Raitis sver 109 kilogramus, un līdz šim viņš piekopis daudzus un dažādus veidus, lai cīnītos ar lielo vēderu. Regulārs sports un sabalansēts uzturs gan nekad nav bijis primārais instruments. Raitis pat vairākus mēnešus ir centies badoties, kā rezultātā sabojājis veselību un gremošanas sistēmu. Dienu pirms pirmās filmēšanas Raitis seksa laikā salauzis laulības gultu – sievai tas bijis pēdējais piliens.

Mintauts Gubāts (29) ir šova smagākais dalībnieks. Noliktavas pārzinis sver 126 kilogramus. Viņa lielākā vājība ir saldināti, gāzēti dzērieni, kurus dienā viņš spēj izdzert pat vairākus litrus. Mintauts nolēmis ar velosipēdu aizbraukt no Rīgas līdz Liepājai, par to gan ļoti nobažījusies viņa sieva, jo uzskata, ka šādā ķermenī tas ir bīstami un pat pārgalvīgi. Mintautam ir uzticēts būt par šā gada veču šoferi un ar savu 1996. gada sudraba golfiņu vizināt cīņubiedrus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu