Aizraujošākais jaunais seriāls «Aklā zona»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apbalvots kā aizraujošākais jaunais seriāls, Aklā zona (Blindspot) no 11.augusta katru piektdienas vakaru ieraus TV6 skatītājus sarežģītu mīklu atklāšanā. Interesantākais, ka gan mīklas, gan atbildes ir ieslēptas tetovējumos uz kādas noslēpumainas sievietes ķermeņa.

Taimskvērā tiek atrasta liela soma un ir pamats satraukties, ka tās saturs varētu būt ļoti bīstams. Bet neviens pat nojaust nevar, cik ļoti un kam bīstams! Atverot rāvējslēdzi, no somas izkāpj apmulsusi sieviete – kaila, visa miesa noklāta tetovējumiem, samulsusi, bet ne nobijusies.

Sieviete neatceras pilnīgi neko – ne par sevi, ne zīmējumiem un rakstiem uz auguma. Pirmais saprotamais tetovējums, ko pamana FIB, ir FIB aģenta vārds. Taču aģentam Kurtam Valleram nav ne mazākās nojausmas, kā viņš varētu būt saistīts ar šo sievieti. Pa vienam vien tiek pētīts katrs tetovējums un atklāta tā nozīme.

Katrs no tiem atklāj aizvien jaunas lietas – atcerēties vai pēkšņi apjaust kādas prasmes, novērst vai atrisināt noziegumus. Tomēr vēl tāls ceļš līdz atbildei uz jautājumu, kas ir šī noslēpumainā sieviete, kas un kāpēc noklājis viņas augumu ar tetovējumiem?

Aizraujošais seriāls Aklā zona no 11.augusta dubultsērijās piektdienu vakaros 22:00 kanālā TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu