Lepers un Brikmanis šovā «Blonds un vēl blondāks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rihards Lepers naudu pelna uz ielas; Nauris Brikmanis gandrīz avarē ar bobiku – latviešu bāleliņu neprātīgie piedzīvojumi Ukrainā pašmāju sacensību šovā «Blonds un vēl blondāks».

Īsti vīri nemeklē piedzīvojumus. Viņi ir piedzīvojums. Tieši ar šādu devīzi šovasar pavisam neparastā piedzīvojumā meties aktieris Rihards Lepers un improvizators Nauris Brikmanis. Viņi kanāla 360TV jaunajā šovā «Blonds un vēl blondāks» devušies aizraujošā ceļojumā, kura galamērķis ir Ukrainas pilsēta Odesa, ceļā piedaloties vairāk nekā 50 šova veidotāju sarūpētajos neparastajos uzdevumos un viens otru izaicinot uz pavisam trakām sacensībām.

360TV skatītāji episkajam puišu duelim varēs sekot līdzi sākot ar 19. augustu «Hobiju sestdienās». Savukārt nepacietīgākie šova jaunākās sērijas varēs baudīt lietotnē Shortcut vismaz divas nedēļas pirms to pirmizrādes kanālā 360TV, turklāt – reklāmu netraucēti. Pirmās epizodes Shortcut skatieties jau no 4. augusta. Tās būs patiešām aizraujošas 10 dienas svešumā, bez naudas un cīņā par izdzīvošanu, taču padoties nebūs gatavs neviens! Naura humors pret Riharda harismu – kurš no pašmāju bāleliņiem uzvarēs tik neprātīgajā cīniņā?

Viens brauc pēc miera, otrs – pie saknēm

Katrs no mums ceļojumā dodas ar lielākām vai mazākām iecerēm – taču ko darīt, ja plānotais nebūt neatbilst realitātei? Rihards Lepers un šova veidotāji par asprātīgu pārsteigumu būs parūpējušies jau pašā raidījuma sākumā, improvizatoru Nauri Brikmani iemetot patiešām neapskaužamā situācijā. Viņi improvizācijas teātra aktieri pārliecinājuši, ka šova galamērķis ir nevis šarmantā kūrortpilsēta Odesa, bet gan mierpilnā Indija, kur jokplēsis jau sen bija plānojis atrast mieru un atpūsties no spraigās ikdienas. Tāpēc jo īpaši neviltots būs Naura pārsteigums, kad viņš, tērpies indiešu tautastērpā, nokļūs karstasinīgajā Ukrainā. Bet mierīgas atpūtas vietā pārpārēm saņems trakus izaicinājumus un līdz šim vēl neizbaudītus notikumus. Rihardam Leperam gan šī zeme ir tuva un mīļa, jo viņā rit kirgīzu un ebreju asinis, turklāt Ukrainā aktieris bijis ne vienu reizi vien, kur filmējies dažādās kinofilmās. Vai tā būs Riharda priekšrocība, kas palīdzēs kaldināt uzvaru arī šovā «Blonds un vēl blondāks»? Uzzināsiet jau drīzumā!

Dulli piedzīvojumi, pārpratumi un cīņa par izdzīvošanu – ko gaidīt no šova «Blonds un vēl blondāks»

Vai iespējams gūt prieku no ceļojuma, ja maciņā svilpo vējš? Vai tiešām faktā, ka nezini, kur svešā zemē nakšņosi, var slēpties kāds šarms un pievilcība? Izrādās, var gan! Nauris Brikmanis un Rihards Lepers pierādīs, ka arī ar minimāliem līdzekļiem un lielu azartu iespējams no ceļojuma gūt patiešām neaizmirstamas emocijas – iepazīt vietējos cilvēkus un kultūru, kā arī baudīt gardas maltītes un apmeklēt pilsētas populārākās izklaides vietas. Ik sēriju puišiem nāksies tikt galā ar vairākiem uzdevumiem, viņiem būs gan jāatrod naktsmītnes un konkrēti objekti pilsētā, gan jāiepazīst vietējās tradīcijas. Taču šoreiz stāsts nebūs par ceļojumu uz skaistākajām Ukrainas tūristu apskates vietām – tas būs neprātīgs piedzīvojums, ar dauzīšanos, pārpratumiem un piedzīvojumiem īstu vīru stilā. Nonākuši katrā no pilsētām, puiši izlozēs, cik veiksmīga izvērtīsies diena - kurš saņems zelta aploksni ar naudas summu, bet kuram tiks «melnā kaste» ar iepriekš nezināmu saturu, kas var palīdzēt kādā no uzdevumiem. Tā «Bonds un vēl blondāks» ceļos, trauksies ar bobikiem pa trakajiem Ukrainas bezceļiem, iejutīsies viduslaiku bruņinieku ādā, uz ātrumu cirtīs egles, vietējās «humpalās» meklēs stila pērles, viens otru izaicinās un daudz, daudz smiesies!

Šova pirmā sērija – Rihards Lepers ielu muzikanta lomā, Nauris Brikmanis ar torti «piecērt kanti» ukrainietēm

Šova «Blonds un vēl blondāks» pirmā sērija puišiem būs sarūpējusi īpaši neprātīgus uzdevumus – ar 200 grivnām kabatā Naurim Brikmanim būs pēc iespējas ātrāk jāšķērso 1500 metrus garais Patona tilts, jāiegādājas un jāapēd Kijevas tradicionālā torte un jānokļūst Ūdens muzejā. Turpretim Rihardam, apbruņotam ar mutes ermoņikām un tukšām kabatām, jāatrod kafejnīca, kur Kijevā iespējams apmainīt jau izlasītu grāmatu, jāiegādājas kijeviešu tradicionālais hotdogs un jāiekļūst slavenā cīkstoņa Kļičko muzejā. Kā abiem neprāšiem izdosies nopelnīt tik nepieciešamos līdzekļus uzdevumam? Vai Nauris spēs sašarmēt ukrainietes, lai kopīgiem spēkiem notiesātu briesmīgi saldo torti? Vai liktenīga satikšanās ar kādu vietējo sludinātāju palīdzēs galamērķi sasniegt ātrāk? Un galu galā – kurš no puišiem uzvarēs šajā sērijā un būs soli tuvāk uzvarai pašā šovā? Nepalaid garām dullo sacensību šovu «Blonds un vēl blondāks» «Hobiju sestdienās» sākot ar 19. augustu kanālā 360TV. Tie, kuri dullajos piedzīvojumos vēlas mesties ātrāk, divas nedēļas pirms tam gaidīti lietotnē Shortcut – skaties šovu jau no 4. augusta vakara jebkurā laikā un vietā, jebkurā ekrānā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu