Letermans savā jaunajā šovā vēlas intervēt Ziemeļkorejas līderi (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu televīzijas personība Deivids Letermans atklājis, ka savā jaunajā šovā raidījumu straumēšanas pakalpojumam «Netflix» labprāt intervētu Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu,.

«Labi, es vēlētos parunāt ar šo puisi viņa matu griezuma dēļ. Tas ir saprotams. Bet ja godīgi, ko viņš vēlas? Viņiem ir raķete, kas, viņuprāt, var sasniegt Čikāgu - ar ko viņu nokaitinājusi Čikāga? Vai mēs esam karā ar šo puisi? Mēs piemērojam viņam sankcijas, viņš kļūst vēl niknāks. Ja Deniss Rodmens dodas turp, man arī vajadzētu,» intervijā «The Hollywood Reporter» norādīja Letermans.

Jautāts, vai Kims Čenuns būtu prototips pārējiem jaunā šova viesiem, Letermans atbildēja, ka diez vai, taču piebilda, ka «visi taču vēlētos stundiņu parunāties ar šo puisi».

«Vai viņam ir bērni? Vai viņam ir mājdzīvnieki? Kādēļ viņš šādi uzvedas? Vai viņš vēlas būt varonis, kādēļ nemēģina sākt pussalas apvienošanu?» sacīja Letermans.

Viņš atklāja ka labprāt jaunajā šovā intervētu arī ASV prezidentu Donaldu Trampu, ko ir intervējis arī agrāk.

Jaunajā šovā plānots uzņemt sešas sērijas, kuras tiks pārraidītas nākamgad. Katru sēriju veidos Letermana saruna ar vienu viesi un Letermana izvēlētu jautājumu apskate ārpus studijas.

70 gadus vecais Letermans ir visilgāk strādājošais amerikāņu vakara programmas sarunu šovu vadītājs. Telekanāla CBS šovā «Late Show» un pirms tam NBC šovā «Late Night» viņš vadījis kopumā 6028 sērijas.

Pēc aiziešanas no «Late Show» viņš piedalījās «National Geographic» projektā «Years of Living Dangerously», kura ietvaros devās intervēt cilvēkus uz Indiju.

Letermans atzina, ka šis darbs pamudinājis viņu meklēt citus projektus. Jautāts, jaunais šovs «Netflix» būs nopietnāks, Letermans atbildēja, ka, viņuprāt, katrā sarunā ir kāda smieklīga epizode.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu