«X Faktora» žūrijas prognožu spēlē noskaidrots pirmais žūrijas loceklis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 vērienīgā jauno dziedošo talantu šova «X Faktors» dalībniekus vērtēs patiesi profesionāla žūrija, un, bungām rībot, ziņojam, ka žūrijas sastāvā būs starptautisku pieredzi guvušās latviešu grupas Prāta Vētra ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa. Šonedēļ xfaktors.lv prognožu spēlē tiks atklāti vēl divi žūrijas locekļu vārdi.

Auškāpa dalās sajūtās par gaidāmo šovu: «Mūzika ir būtiska manas dzīves sastāvdaļa, un ir pilnīgi skaidrs, ka laba mūzika dara cilvēkus laimīgus. Tāpēc esmu gatava kopā ar X Faktora dalībniekiem un žūrijas kolēģiem doties šajā ceļojumā, lai noskaidrotu, kas slēpjas aiz nezināmā X. Es ticu, ka ieraudzīšu uz skatuves kādu, kurš ir gatavs mainīt pasauli, kādu, kuram piemīt apņemšanās, kaisle, šarms un talants!»

Divu bērnu māmiņa Aija Auškāpa ir plašu popularitāti guvušās latviešu grupas Prāta Vētra ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja kopš 2002. gada. Šo gadu laikā ne vien producējusi grupas tūres un šovus, bet arī strādājusi pie daudzu Prāta Vētras albumu un koncertierakstu tapšanas, un darbs vainagojies ar zelta un platīna godalgām. Tāpat grupai organizētas vērienīgas koncerttūres pa Krieviju, Baltiju, Lielbritāniju un Īriju, bijusi dalība tādos nozīmīgos festivālos kā Glastonberija (Lielbritānija), Našestvije (Krievija), Sziget (Ungārija) un citos. Papildus tam radīti jauni zīmoli Mītavas alus un Mītavas ūdens, kā arī ekase.lv.

Foto: Aija Auškāpa

Par šovu

X Faktors ir jauno dziedošo talantu šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem - pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka X Faktora dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Šovs TV ekrānos būs redzams kanālā TV3 rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu