TV pirmizrādi piedzīvos Lielbritānijas vēsturiskais seriāls «Viktorija»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No nākamās svētdienas, 20.augusta, LTV1 ēterā TV pirmizrādi piedzīvos 2016. gadā tapušais Lielbritānijas vēsturiskais seriāls «Viktorija». To varēs vērot plkst. 21:25 pa vienai sērijai astoņus svētdienu vakarus.

Pirmajā sērijā tiks rādīts, ka karalis Viljams IV ir miris. Viņa brāļameita, tikai 18 gadus vecā Viktorija, mantos karaļa troni. Viņai ir pienācis laiks strauji pieaugt, pieņemt nozīmīgus lēmumus un arī no jauna iegūtos nelabvēļus.

Britu elegantais seriāls «Viktorija» ir balstīts uz patiesiem notikumiem karalienes Viktorijas valdīšanas laikā, atspoguļojot karalienes dzīvesgājumu no 18 gadu vecuma, sastopoties ar jaunajiem valdīšanas pienākumiem, iepazīstot laulību un pasaulē laižot bērnus.

Viktorija un princis Alberts ir viens no zināmākajiem Lielbritānijas pāriem, viņu vārdā ir nosauktas izstāžu zāles, koncertzāles, apliecinot smalko britu bijību un pietāti pret šo 19. gadsimta pāri.

Foto: publicitātes

Seriāls ir ieguvis arī balvas «Primetime Emmy Awards» nomināciju kategorijā «Labākā dziesma» 2017. gadā, kā arī ir saņemtas citas nozīmīgas TV industrijas balvas, apliecinot seriāla krāšņo noskaņu - smalkos un atbilstoši laikmetam interpretētos kostīmus, kā arī britu gaisotni, kāda raksturīga tieši Eiropas seriāliem.

Seriāla producente un scenārija autore ir Deizija Gudvina, bet lomās - Lielbritānijā labi zināmā Dženna Kolmena, kura atveido karalieni Viktoriju, Daniela Holca, Eidrians Šillers un citi.

Foto: publicitātes

«Viktorija» ticis filmēts galvenokārt Jorkšīrā, Lielbritānijā. Turklāt jau zināms, ka seriālam būs turpinājums un 2018. gadā to vispirms sāks demonstrēt ASV.

Populārajā ASV filmu un seriālu vērtēšanas vietnē «Rotten Tomatoes» seriāls saņēmis 81% procentu augstu novērtējumu 37 kritiķu vērtējuma kopsummā, kas ir augsts un pozitīvs novērtējums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu