Sākas pašmāju «X faktors». Uzvarētājs saņems € 10 000

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. septembra vakarā kanāla TV3 ēterā pirmo reizi startēs dziedošo talantu šovs «X faktors», kura mērķis ir attīstīt šova pretendentu personības, un, protams, sasniegt augstus kanāla reitingus. Šova vadīšana uzticēta dziedātājam un modelim Markum Rivam, bet žūrijas rindās redzēsim «Prāta vētras» ilggadējo menedžeri Aiju Auškāpu un mūziķus Reini Sējānu un Intaru Busuli. Šova uzvarētāja vārds tiks noskaidrots četrpadsmit nedēļu ilgā muzikālā maratonā, kas noslēgsies 3. decembrī.

Šova filmēšana norisinās Rīgas kinostudijā, un pirmajai kārtai (4 raidījumi) izraudzīti 138 muzikālie talanti no visas Latvijas, kuri pirmoreiz tiksies aci pret aci ar šova žūrijas pārstāvjiem.

Žūrija sāks darbu pie pretendenta unikālā skatuves tēla radīšanas un attīstīšanas, un astoņu nedēļu garumā noritēs muzikāla cīņa par iespēju iegūt galveno balvu - 10 000 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu